Phoneshop ervaringen en beoordelingen

Lees de ervaringen en review over Phoneshop.nl en kijk of dit een veilige en betrouwbare winkel is. Alle ervaringen bij elkaar verzamelt en gerangschikt op datum. Lees ook ervaringen betreffende Phoneshop op andere websites.

Mijn ervaring plaatsen

Over Phoneshop.nl

Op het eerste gezicht doet phoneshop.nl wat druk aan. Een grote banner die elke paar seconden verandert met daaronder een felgekleurde aanbieding geeft een wat onrustige indruk.
Gelukkig kunnen we verder kijken dan deze homepage, en dan zien we een goedgeorganiseerde webshop met een ruim aanbod van telefoons. Phoneshop.nl is, en dat geven ze zelf ook aan, al 20 jaar een begrip binnen de telecomwereld. Door het grote assortiment is het aantrekkelijk om deze website te bezoeken. Ze verkopen veel merken, waaronder Samsung, Nokia en natuurlijk de nieuwste iPhone's.

Je kunt hier terecht voor abonnementen, een prepaidtelefoon en sim only abonnementen, maar ook voor de zakenman die veel belt hebben ze ruime een keuze.
Op basis van beschikbaarheid is je telefoon de volgende dag in huis, mits je voor 21.00 uur besteld. Dat is een heel vlotte service voor degene die snel een telefoon nodig heeft.

Verder valt nog op dat phoneshop.nl gebruikt maakt van verschillende betaalmethodes, waaronder het veelgebruikte ideal, maar ook Paypal behoort tot de mogelijkheden, waar veel mensen blij mee zullen zijn.

slechte service

Ervaring van Alisha, toegevoegd op 9 maart 2015

Telefoon gekocht en simkaart geknipt. Simkaart was verkeerd geknipt deed het niet in nieuwe telefoon. Ze durven het niet toe te geven geen sorry niks. Helaas word je hier niet beter van. Hoop dat ze er wat van leren.

Twee dagen te laat

Ervaring van Feline, toegevoegd op 29 juli 2014

De bestelling kwam 2 dagen te laat waardoor ik op vakantie was en pas na de vakantie mijn nieuwe iphone kon ophalen. Volgende keer graag beter communiceren

Geen op of aanmerkingen

Ervaring van Tess, toegevoegd op 28 oktober 2013

Alles is prima verlopen tijdens de bestelling van mijn Samsung. Ben nu al mijn nummers aan het overzetten en een beetje aan het spelen met mijn nieuwe telefoon.

Handige site

Ervaring van Tamara, toegevoegd op 2 augustus 2013

vind de webwinkel overzichtelijk en de prijzen zijn ook prima

» Phoneshop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen