Phoneshop ervaringen en beoordelingen

Lees de ervaringen en review over Phoneshop.nl en kijk of dit een veilige en betrouwbare winkel is. Alle ervaringen bij elkaar verzamelt en gerangschikt op datum. Lees ook ervaringen betreffende Phoneshop op andere websites.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Phoneshop.nl

Op het eerste gezicht doet phoneshop.nl wat druk aan. Een grote banner die elke paar seconden verandert met daaronder een felgekleurde aanbieding geeft een wat onrustige indruk.
Gelukkig kunnen we verder kijken dan deze homepage, en dan zien we een goedgeorganiseerde webshop met een ruim aanbod van telefoons. Phoneshop.nl is, en dat geven ze zelf ook aan, al 20 jaar een begrip binnen de telecomwereld. Door het grote assortiment is het aantrekkelijk om deze website te bezoeken. Ze verkopen veel merken, waaronder Samsung, Nokia en natuurlijk de nieuwste iPhone's.

Je kunt hier terecht voor abonnementen, een prepaidtelefoon en sim only abonnementen, maar ook voor de zakenman die veel belt hebben ze ruime een keuze.
Op basis van beschikbaarheid is je telefoon de volgende dag in huis, mits je voor 21.00 uur besteld. Dat is een heel vlotte service voor degene die snel een telefoon nodig heeft.

Verder valt nog op dat phoneshop.nl gebruikt maakt van verschillende betaalmethodes, waaronder het veelgebruikte ideal, maar ook Paypal behoort tot de mogelijkheden, waar veel mensen blij mee zullen zijn.

» Phoneshop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen