Pick-a-deal ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Pick-a-deal en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Pick-a-deal

Pick-a-deal.nl is een webshop waar iedere dagen producten worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Je kan het product kopen met een korting die varieert tussen de 30 en 80%. Tevens streeft pick-a-deal.nl ernaar om jou als klant de beste prijs te kunnen bieden met daarnaast ook een topkwaliteit.

Wat is het aanbod van pick-a-deal.nl?
Zoals gezegd worden iedere dag nieuwe producten aangeboden. Dit zijn bijvoorbeeld lampen, zonnebrillen, accessoires voor je mobiele telefoon, ladyshaves en ga zo maar door. De website geeft je bij ieder product informatie over het product zelf, de totale korting, de prijs en wat je hiermee bespaart, hoeveel producten er nog beschikbaar zijn en hoeveel tijd je nog hebt om de speciale deal te kopen.

De voorwaarden
Na aankoop van een product heb je de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen te retourneren. Tevens heb je een garantietermijn die overeenkomt met de fabriekstermijn en worden producten gratis verzonden bij een bestelling vanaf €50.

Ervaring van V, toegevoegd op 2 november 2015

Reisstekker gekocht, relatief snel in huis voor een dagdeal site. ALs de verzendkosten lager worden ga ik vaker bestellen bij jullie.

Ervaring van Mesis, toegevoegd op 2 juni 2015

Vandaag mijn scheermesjes binnen gekregen, goede deal.

» Pick-a-deal review

Mijn ervaring plaatsen