PIECES ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Pieces.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over PIECES

Het modemerk Pieces is in 2003 opgericht en had als doel luxe, maar betaalbare kleding en accessoires aan te kunnen bieden aan vrouwen. Dit wordt gedaan via bekende goedlopende winkels, maar ook onafhankelijke Pieces winkels. Pieces wilt op deze manier vrouwen de kans geven een persoonlijke stijl te ontwikkelen voor een leuke prijs.

Op de webshop op Pieces.nl worden de producten duidelijk onderscheiden door middel van tabbladen, zodat je gemakkelijk kunt vinden waar je naar op zoek bent. Kleding, schoenen, tassen en accessoires zijn onder deze tabbladen op een simplistische wijze gepresenteerd voor meer overzicht. Van basics tot printen en structuren. Op de webshop van Pieces is voor iedere vrouw wel wat te vinden. Er zijn mogelijkheden om te passen. Je kunt namelijk je bestelling in een lokale winkel ophalen, maar je kunt ook je bestelling naar je thuisadres verzenden wat boven een bestelling van 60 euro gratis is. Thuis kun je het dan passen en indien nodig kosteloos retourneren.

Ervaring van Maud, toegevoegd op 13 september 2016

Mooie kleding en niet al te duur, verzending duurt meestal 4-5 dagen bij mij, als dat nog iets sneller zou kunnen zou het de perfecte winkel zijn.

» PIECES review

Mijn ervaring plaatsen