Piercings.nl ervaringen en beoordelingen

Op zoek naar de perfecte piercing voor jouw lichaam? Grote kans dat je je slag kunt slaan bij piercings.nl. Deze webwinkel heeft een groot aanbod aan verschillende soorten piercings. Weten wat de mening van de rest van Nederland over piercings.nl is? Ervaringen lees je in reviews. Beoordelingen kun je zien om te weten hoe deze webwinkel scoort in het algemeen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Piercings.nl

Bent u op zoek naar een een nieuwe piercing of wilt u iemand een mooie piercing cadeau doen? Op www.piercings.nl hebben ze een heel breed assortiment waar u zeker kunt slagen.

Een groot aanbod tussen de neuspiercings, maar ook voor bijvoorbeeld: tongpiercings, tunnels, navelpiercings of wenkbrauwpiercings. Ze hebben het allemaal.
De piercings zijn gemaakt van staal of van goud. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en meerdere maten.

Daarnaast kunt u een complete piercing kopen, maar ook kunt u bijvoorbeeld losse balletjes of spikes kopen om op uw piercing te doen en eens wat af te wisselen, ook een hartstikke leuk cadeautje om weg te geven!

Het assortiment van de balletjes en spikes is heel groot. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten modellen, maar ook uit een heleboel verschillende kleuren.
De balletjes en spikes zijn gemaakt van staal, acryl, kristal of goud.
Daarnaast worden de piercings vanaf €15,- gratis thuisbezorgd!

Voor uw nieuwe aankopen kunt u kijken op www.piercings.nl

» Piercings.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Piercings.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews