Pin High ervaringen en beoordelingen

De leukste golf ervaringen beleven op vakantie? Dat kan met de reizen van Pinhigh.nl! Deze reizen worden allemaal verzorgd door de ANWB, dus je weet zeker dat je hier goed zit. Heb je toch je twijfels dan kun je altijd de ervaringen en reviews van anderen doornemen op onze website. Weten hoe deze website scoort? Bekijk dan ook de beoordelingen over de reizen van Pinhigh.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Pin High

Ben jij gek op golfen en zoek je de leukste reizen maar vind je het lastig om deze online te vinden. Kijk dan snel op de handige website pinhigh.nl. Hier vind je alles over de mooiste golfreizen die je je maar kan bedenken. Of je nou graag ver weg gaat om te golfen of in Nederland wil blijven, op de website vind je alles wat je zoekt. Je vind op de website maar liefst 270 golfreizen naar 26 verschillende landen. Heb jij de top vakantie gevonden en is het helemaal wat je zoekt? heb je ook jouw vrouw of vrienden van de golfclub enthousiast weten te krijgen? Boek dan gemakkelijk online en de zaken zullen volledig voor je geregeld worden. Ben je ook nog op zoek naar een vliegticket om op bestemming aan te komen dan boek je dat ook heel gemakkelijk via de website pinhigh.nl. Kortom: heel veel golfplezier gewenst in jouw favoriete land!

Verblijf Schloss Reichmannsdorf 1-6 sept 2017

Ervaring van W.Remmers, toegevoegd op 6 oktober 2017

Het hotel was in orde. Het restaurant door u in de gids ( pag.91) gewaardeerd met 4 sterren was slecht. Voor een Lindnerhotel een aanfluitnig. Wij zullen ons beraden om in de toekomst nogmaals met Pin High in zee te gaan. vriendelijke groet W.Remmers

Ervaring van van Zandvoort, toegevoegd op 1 oktober 2014

Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Heb nu een offerte opgevraagd voor een golfvakantie naar Spanje.

Ervaring van Madeleine, toegevoegd op 26 juli 2014

Voor mijn vader een golfreis geboekt bij Pin high. alles was tot in de puntjes geregeld zei hij. Het liefst gaat hij volgende week weer.

» Pin High Review

Mijn ervaring plaatsen