Planethappy ervaringen en beoordelingen

In deze online speelgoedwinkel vind jij vast leuk speelgoed voor je kind. Nu vraag je je misschien af: Waarom zou ik kopen bij planethappy.nl en niet gewoon een Intertoys binnenstappen? Door de beoordelingen en ervaringen betreffende planethappy.nl te lezen kun jezelf deze vraag beantwoorden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Planethappy.nl

Op www.happyplanet.nl vind je de webshop van de speelgoedwinkel Planet Happy uit Driebergen, Zeist en Doorn. In deze webshop vindt je speelgoed voor elk budget, voor zowel jongens als meisjes. Als je hier bestelt betaal je altijd €2,99 verzendkosten. Zo ontstaan er geen verrassingen als je groot speelgoed bestelt.

Je kunt in deze webshop speelgoed kopen van alle soorten en maten. De winkel is gespecialiseerd in houten speelgoed, maar er wordt ook creatief speelgoed, poppen, speelgoed voor buiten, boeken om voor te lezen of zelf te lezen en puzzels verkocht. Eigenlijk teveel om op te noemen. Je kijkt je ogen uit in deze webshop!

Naast speelgoed voor particulieren verkoopt deze webshop ook speelgoed voor kinderdagverblijven en basisscholen. Dit speelgoed moet, omdat het door veel kinderen wordt gebruikt, aan andere eisen voldoen dan speelgoed waar minder kinderen mee spelen.

Met zoveel mogelijkheden is het soms lastig om een goede keuze te maken. Daarom kun je ook bellen met de speelgoedwinkel, zodat zij je van advies kunnen voorzien.

Ervaring van MW, toegevoegd op 9 oktober 2014

Hele leuke speelgoedwinkel. veel keus en best snelle verzending

Ervaring van Oma Beppy, toegevoegd op 5 september 2014

Als ik een cadeautje zoek voor een van de kleinkinderen loop ik altijd de winkel in. Aardige mensen die je helpen kiezen.

» Planethappy.nl Review

Mijn ervaring plaatsen