Plantenbestel.nl ervaringen en beoordelingen

Nare ervaringen in drukke tuincentra is een dingetje van het verleden, gelukkig. Tegenwoordig kijkt niemand je vreemd aan wanneer je verteld over de planten die je online gekocht hebt. Plantenbestel.nl heeft een ruim aanbod aan de mooiste planten voor binnen en buiten. Hoe deze website het doet kun je lezen in de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Plantenbestel

Plantenbestel.nl is een webshop met Webshop Keurmerk gelegen in Zevenhuizen. Zij bieden je een aanbod aan van verse planten van diverse kwekerijen en groothandels. In het assortiment vind je onder andere vaste planten, rozen, bodembedekkers, bomen, moerasplanten, klimplanten, coniferen, fruitgewassen en kruiden. Bij alle producten kan je een beschrijving en maten terugvinden en je kan hier hulp vragen aan medewerkers voor het opmaken van een beplantingsplan. Na het aanmaken van een account kan je beginnen winkelen en alle gewenste producten toevoegen aan je winkelmandje. Betaling kan via ideal, overschrijving of contant. Levertijden gaan van 2 tot 7 dagen afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment, transportkosten hangen af van het formaat van je producten. Wanneer je je bestelling zelf wenst af te halen kan dit op afspraak en is dit kosteloos. Indien je niet tevreden bent van je product kan je hierover een klacht indienen die binnen de 7 dagen behandeld zal worden. Indien je vragen hebt aangaande de producten of meer informatie wenst kan je de klantendienst telefonisch of via e-mail bereiken.

.

Ervaring van Rob, toegevoegd op 19 september 2014

Tijdige levering en goed vervoert

Fijne site

Ervaring van Blije bezoeker, toegevoegd op 5 oktober 2013

Overzichtelijk site, groot assortiment en een fijne omschrijving van de planten. Zo bestel ik teminste niet de verkeerde met mijn ''groene vingers''

» Plantenbestel Review

Mijn ervaring plaatsen