Plattetvdiscounter ervaringen en beoordelingen

De meeste TV's die nieuw uitkomen zijn flatscreens (platte TV's). Deze geven een mooier beeld en zijn lichter dan TV's die dikker zijn aan de achterkant. De mooiste kijk ervaringen beleef je dus op een platte TV. Platte TV uitzoeken bij plattetvdiscounter.nl? Lees eerst de beoordelingen voordat je een TV uitzoekt.

Mijn ervaring plaatsen

Over Plattetvdiscounter

Platte tv discounter is een webwinkel voor elektronica. Deze winkel heeft ook een showroom in Groningen waar producten ook af te halen en te bekijken zijn.

aanbod
Platte tv discounter biedt diverse elektronica artikelen aan. Hierbij valt te denken aan de categorieën tv, home cinema, hifi & audio, entertainment en accessoires. De merken van zijn o.a. Philips, Samsung, LG, Sony, Bose, Panasonic ,sonos en humax. De winkel belooft aantrekkelijke kortingen en heeft dus vooral elektronica in de categorie tv te koop.

bestelinformatie
De verzending bij deze webshop is gratis. Hierbij word u via de mail op de hoogte gehouden. Er zijn diverse betaalmethoden. De webshop geeft een indicatie van de verzendtijd, deze duurt over het algemeen 1 a 2 werkdagen. De garantie op de producten is bij platte tv discounter 2 jaar. U heeft 14 dagen bedenktijd voor elk product. Op de site van de webshop is ook advies te vinden voor het aanschaffen van diverse producten.

Goed en goedkoop

Ervaring van Petr12, toegevoegd op 25 oktober 2017

Na lang zoeken mijn nieuwe televisie bij plattetvdiscounter gekocht. Geen spijt! Was de laagste prijs die ik kon vinden en de dag erna zonder problemen in huis.

Precies zoals gewenst

Ervaring van Gerard Bakke, toegevoegd op 10 augustus 2017

Bij PlatteTVdiscounter.nl een tv + muurbeugel besteld, waarbij stond dat ik het de volgende dag al in huis zou hebben. En inderdaad: de volgende dag kon ik al tv kijken op mijn nieuwe aankoop. Mooi!

Alles in orde, goed geregeld

Ervaring van Simon, toegevoegd op 11 juli 2017

Mooie nieuwe televisie gekocht bij platte tv discounter. Stond dat hij de volgende dag in huis zou zijn en dat was ook zo, zonder verzendkosten. Fijn dat de service hier zo goed geregeld is!

Prima service

Ervaring van Joris eerbeek, toegevoegd op 20 januari 2017

Snel geleverd goede prijzen! Tevreden

Veel onduidelijkheid

Ervaring van Marjolein Schaap, toegevoegd op 3 juni 2015

Ik heb 29 mei een tv besteld, deze zou 2 juni bezorgd worden. Inmiddels is de levering verplaatst naar 4 juni. Lange levertijd en erg onduidelijke afspraken

Ervaring van Bas, toegevoegd op 16 januari 2015

Minpuntje, iets te lange levertijd, pluspuntje zijn de goede prijzen

Ervaring van Bob Ouddijk, toegevoegd op 20 december 2014

Mooie Samsung Led tv gekocht, levering duurde 5 dagen. Netjes ingepakt het aansluiten van de tv ging prima.

» Plattetvdiscounter Review

Mijn ervaring plaatsen