Plattetvdiscounter ervaringen en beoordelingen

De meeste TV's die nieuw uitkomen zijn flatscreens (platte TV's). Deze geven een mooier beeld en zijn lichter dan TV's die dikker zijn aan de achterkant. De mooiste kijk ervaringen beleef je dus op een platte TV. Platte TV uitzoeken bij plattetvdiscounter.nl? Lees eerst de beoordelingen voordat je een TV uitzoekt.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Plattetvdiscounter

Platte tv discounter is een webwinkel voor elektronica. Deze winkel heeft ook een showroom in Groningen waar producten ook af te halen en te bekijken zijn.

aanbod
Platte tv discounter biedt diverse elektronica artikelen aan. Hierbij valt te denken aan de categorieën tv, home cinema, hifi & audio, entertainment en accessoires. De merken van zijn o.a. Philips, Samsung, LG, Sony, Bose, Panasonic ,sonos en humax. De winkel belooft aantrekkelijke kortingen en heeft dus vooral elektronica in de categorie tv te koop.

bestelinformatie
De verzending bij deze webshop is gratis. Hierbij word u via de mail op de hoogte gehouden. Er zijn diverse betaalmethoden. De webshop geeft een indicatie van de verzendtijd, deze duurt over het algemeen 1 a 2 werkdagen. De garantie op de producten is bij platte tv discounter 2 jaar. U heeft 14 dagen bedenktijd voor elk product. Op de site van de webshop is ook advies te vinden voor het aanschaffen van diverse producten.

» Plattetvdiscounter Review

Mijn ervaring plaatsen