Plopsaland ervaringen en beoordelingen

De fijnste speel ervaringen kun je beleven in een pretpark. Bij Plopsa kunt je hiervoor terecht. Neem je kinderen eens mee voor een gezellig uitje of ga zelf met een paar vrienden langs bij deze pretpark keten. Plopsa is actief in Belgie en in Nederland. Te weten komen hoe Plopsa scoort? Zie hier de beoordelingen voor plopsa.be.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Plopsaland

De site plopsa.be is de officiële website van het attractiepark Plopsaland. Als je naar de site gaat kom je meteen op de startpagina terecht. Hierop worden verschillende categorieën van de site weergegeven. Zo zal je direct merken dat Plopsaland op verschillende plaatsen een pretpark heeft. Al deze pretparken zijn gelegen in België. De voornaamste bevinden zich in Hasselt en in de Panne.

Je kunt dan klikken op de categorie die jij nodig hebt. Als je bijvoorbeeld naar Plopsaland in de Panne wilt gaan, klik je hierop en kom je op de specifieke pagina van dit pretpark terecht. Hier vind je heel duidelijk alle informatie die je maar nodig hebt. Aan de rechterkant worden altijd de openingsuren weergegeven, samen met de prijs voor een online ticket en de prijs voor een abonnement.

Als je dan onderaan de pagina bekijkt, zal je nog meer informatie terug vinden. Zo kan je zien wanneer er speciale events op de planning staan, of welke attracties het park te bieden heeft.

» Plopsaland Review

Mijn ervaring plaatsen

Plopsaland ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews