Plusport.com ervaringen en beoordelingen

E-learning is een handig concept. Je kunt gemakkelijk online een cursus volgen met als resultaat een echt diploma. Bij plusport.com kun je dit doen. Maak een keuze uit de vele cursussen en zie na een aantal weken al resultaat! Positieve en negatieve ervaringen met plusport.com kun je lezen op deze site. Beoordelingen voor deze webshop zijn ook hier te vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Plusport.com

Plusport.com is een site waarop je kunt zien hoe eenvoudig het is om leerprocessen binnen een organisatie efficiënter te maken. Je ziet dat door middel van internet leerprocessen eenvoudiger kunnen zijn. Er wordt uitgegaan van het principe dat leren via internet er voor iedereen is, ongeacht leeftijd, beroep, functie, achtergrond en opleiding. Deze manier manieren biedt zeer grote voordelen. Omdat het steeds moelijker zal worden klassikaal iets te plannen zal internet steeds meer worden toegepast. PlusPort besteedt steeds 10% van de omzet in innovatie en technologische ontwikkelingen. Hierbij kan je denken aan SAAS (software as a service), SharePoint en nieuwe tools.

Kosten
De kosten om een opleiding te volgen zijn laag gehouden. Een van de redenen is dat de kennis die nodig is niet wordt ingehuurd. Alle nodige kennis heeft men in huis. Daarom zullen de klanten ook altijd weten waar ze aan toe zijn.

Vragen
Wanneer je vragen hebt is dat altijd mogelijk door middel van een telefoontje. Ook kunt u uw vraag via een email stellen.

Ervaring van mezil, toegevoegd op 22 februari 2015

heftruck certificaat gehaald via deze bedrijf, goed hoor!

» Plusport.com Review

Mijn ervaring plaatsen