Plutosport.nl ervaringen en beoordelingen

Voor ieder seizoen is er sportkleding te vinden in het assortiment van online sportkleding verkoper plutosport.nl. De beste sport ervaringen kun je ook in de winter hebben met de thermokleding van plutosport.nl, maar ook luchtige kleding voor in de zomer vind je hier. Buiten sporten hoeft geen straf te zijn! De beoordelingen voor deze webshop vind je op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Plutosport.nl

Plutosport verkoopt in zijn webshop sportkleding van merken als Nike, Adidas, Puma, Asics en Reebok. Er zijn producten voor heren, dames en kinderen. Het assortiment biedt speciale kleding voor het beoefenen van verschillende sporten zoals voetbal, hardlopen, tennis en wielrennen. Naast sportkleding kun je bij Plutosport ook kleding kopen in de categorie Lifestyle. In deze categorie vind je sportieve en casual kleding voor dagelijks gebruik.

Plutosport is opgericht in 2005 en is inmiddels de grootste online winkel van Nederland. Het bedrijf heeft een efficiënte inkoopstrategie op Europese schaal waardoor producten voor een lage prijs aangeboden kunnen worden.

Bestelde artikelen kunnen betaald worden via Ideal of met een credit card. Bij betaling met een creditcard komen er transactiekosten bij. Je kunt je online bestelde artikelen thuis laten bezorgen of bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Een andere optie is je bestelling zelf afhalen bij het servicepunt in Ter Aar. Een fysieke winkel heeft Plutosport niet.

aftersales is matig

Ervaring van Mathilde, toegevoegd op 22 augustus 2016

Ik heb ruim een half jaar geleden een sportBH besteld. Deze is na ruim 6 maanden al kapot (sluiting gebroken). Ik heb een mail gestuurd maarja.....valt niet binnen de garantietermijn. Juridisch hebben ze natuurlijk gelijk, maar meedenken of contact opnemen met de leverancier zit er niet in.

Eerlijk is eerlijk!

Ervaring van Tessa Sumampouw, toegevoegd op 3 mei 2016

Zat te mopperen op Plutosport omdat zij geen artikelen omruilen. Je mag gratis retour sturen maar je kan niet omrilen. Je moet dus een artikel opnieuw bestellen en dus weer verzendkosten betalen. Dit vind ik niet ideaal maar wat ik niet wist is dat ze het volledige aankoopbedrag terugstorten met ook de verzendkosten!! Ik dacht dat je zo en zo de 1e verzendkosten kwijt bent. Dat is dus niet zo en vind ik wel heel netjes!! Dat mag ook vermeld worden!

voorruit betalen nadeel

Ervaring van Piet Heere, toegevoegd op 12 september 2015

Spullen retour gestuurd, en nog steeds geld niet retour. Heb hier eergisteren contact met pluto sport over gehad. Klantenservice zei dat ik dag erop bevestiging zou krijgen , maar nog niets gehoord. Pluto sport zou de service kunnen verbeteren door achteraf te laten betalen . Ga een maandag maar weer bellen,als het geld nog niet terug gestort is . Ongelooflijk dat je achter je eigen geld aan moet gaan

Retour

Ervaring van Petra debBoer, toegevoegd op 11 september 2015

Goede levering maar als je iets retour stuurt gaat hier meer dan een week overheen voor je een bevestiging krijgt dat het is ontvangen. Tevens duurt het erg lang voor je het geld retour ontvangt. dit is voor mij een reden om niet weer iets te bestellen bij Plutosport.

Ervaring van Rick, toegevoegd op 29 december 2014

Enige minpuntje vindt ik dat jullie door DHL laten bezorgen, die komen hier altijd supervroeg in de ochtend als ik nog op bed lig.

Ervaring van Mds, toegevoegd op 19 oktober 2014

Had een vraag over een schoenmaat, kreeg binnen 10 minuten antwoord, direct een paar besteld en na 2 dagen in huis.

» Plutosport Review

Mijn ervaring plaatsen