Plutosport.nl ervaringen en beoordelingen

Voor ieder seizoen is er sportkleding te vinden in het assortiment van online sportkleding verkoper plutosport.nl. De beste sport ervaringen kun je ook in de winter hebben met de thermokleding van plutosport.nl, maar ook luchtige kleding voor in de zomer vind je hier. Buiten sporten hoeft geen straf te zijn! De beoordelingen voor deze webshop vind je op onze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Plutosport.nl

Plutosport verkoopt in zijn webshop sportkleding van merken als Nike, Adidas, Puma, Asics en Reebok. Er zijn producten voor heren, dames en kinderen. Het assortiment biedt speciale kleding voor het beoefenen van verschillende sporten zoals voetbal, hardlopen, tennis en wielrennen. Naast sportkleding kun je bij Plutosport ook kleding kopen in de categorie Lifestyle. In deze categorie vind je sportieve en casual kleding voor dagelijks gebruik.

Plutosport is opgericht in 2005 en is inmiddels de grootste online winkel van Nederland. Het bedrijf heeft een efficiënte inkoopstrategie op Europese schaal waardoor producten voor een lage prijs aangeboden kunnen worden.

Bestelde artikelen kunnen betaald worden via Ideal of met een credit card. Bij betaling met een creditcard komen er transactiekosten bij. Je kunt je online bestelde artikelen thuis laten bezorgen of bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Een andere optie is je bestelling zelf afhalen bij het servicepunt in Ter Aar. Een fysieke winkel heeft Plutosport niet.

» Plutosport Review

Mijn ervaring plaatsen

Plutosport.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews