Poefenshop.nl ervaringen en beoordelingen

Op een poef kun je lekker comfortabel zitten en ze kunnen ook gebruikt worden als grappige bijzettafeltjes. Bij poefenshop.nl kun jij heel veel poefen vinden. Maak een keuze uit kleurrijke poefen in vele formaten. In reviews over poefenshop.nl kun je ervaringen lezen van klanten die hier al gewinkeld hebben. De score van poefenshop.nl kun je zien in de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Poefenshop

Op poefenshop.nl vind je alles op het gebied van poefen. Van ronde poefen, kubus poefen, buiten poefen en kinderpoefen tot poefenhoezen en poefvullingen.

De kinderpoefen zijn speels en hebben een leuk design, wat de kinderen zeker zal aanspreken, bijvoorbeeld met een donut of cupcake design. De buiten poefen zijn weerbestendig, kunnen ook tegen een regenbuitje en zouden gewoon buiten kunnen blijven staan.

Er zijn verschillende soorten materialen beschikbaar zoals canvas, jute, polyester, leer, textiel, waterdichte stof en wol. Naast de keuze in materiaal heb je ook nog de keuze in kleur. Bijvoorbeeld wit, roze, blauw, en veel meer. Er is ook nog keuze uit verschillende design, zoals multi kleur, met strepen, met leger kleur of bijvoorbeeld een poef als hotdog truck, speaker of een rubik's cube. Ook hebben de poefen verschillende vormen en maten. Zou je zelf een poef willen maken of willen bijvullen, kan je op de website een berekening maken voor de hoeveelheid vulling die je nodig hebt.

Ervaring van Linda, toegevoegd op 26 oktober 2014

Stoffen poef gekocht, helemaal hip

Ervaring van Willem, toegevoegd op 28 september 2014

zitzakvulling aangeschaft, fijn dat deze winkel het had heb namelijk stad en land afgezocht ernaar.

» Poefenshop Review

Mijn ervaring plaatsen