Ponyparkcity ervaringen en beoordelingen

Lees alle ervaringen die door bezoekers zijn achtergelaten over het vakantiepark Ponyparkcity in Collendoorn. Door reviews te lezen kan je een objectief beeld vormen wat je kunt verwachten als je Ponyparkcity bezoekt. De ervaringen zijn geschreven door mensen die het park hebben bezocht.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ponyparkcity

Dit vakantiepark ligt midden in een bosrijke omgeving, vlakbij Slagharen. In 2013 heeft Ponyparkcity een Zoover award gewonnen. Tijdens de vakantie heb je gratis toegang tot het attractiepark Slagharen. Er zijn op het park veel faciliteiten beschikbaar voor zowel jong als oud. Bij elke vakantiewoning heb je een eigen pony tot jullie beschikking. Een vakantiehuisje is geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen. Er worden gratis lessen aangeboden om te leren pony rijden. De plattegrond van het park is te bekijken op de site. Ook is er een zwembad aanwezig, een indoor speelhal en diverse restaurants. Wil je alle informatie rustig op je gemak doorlezen, vraag dan een brochure aan. In de avond zijn er optredens van onder meer clowns en goochelaars. Huisdieren zijn niet toegestaan op het vakantiepark. De boekingskosten bedragen 9.50 per reservering. Het is ook mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten. In bepaalde gedeeltes van het park kan je gebruik maken van gratis WIFI.

gertjeklaver@hotmail.com

Ervaring van Gerrit, toegevoegd op 6 september 2015

Prima Park. Echt super leuk al die Pony's. Ze doen er echt alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Je ziet op sommige sites dat er geklaagt wordt over de pony's dat ze wild zijn of niet luisteren. Dit ligt echt aan de mensen zelf. Wij hebben drie dagen een Pony gewoon gekregen zonder te reserveren en we hebben drie keer echt een top beest gehad. Ook het huisje was prima. Niet luxe maar wel netjes en alles zit erin. Ook best goede bedden. Voor de kinderen is er zoveel leuks tedoen dat is gewoon niet normaal de hele dag door kun je leuke dingen doen. Dus dit park is echt een aanrader! Gewoon boeken.

Geweldige ervaring voor mijn dochter

Ervaring van Ilse, toegevoegd op 23 augustus 2014

Afgelopen zomer voor de eerste keer geweest. Mijn dochter is dol op paarden dus de pony was geweldig. Alleen daarom zouden we zo nog een tweede keer gaan naar het vakantiepark. De huisjes zijn simpel maar schoon. De medewerkers zijn zeer attent en vriendelijk tegen kinderen.

Geweldig de pony's

Ervaring van Angelique, toegevoegd op 12 juli 2014

Voor de kinderen is het allemaal supergeregeld. Super animatieteam ook Lekker gegeten in het nieuwe mexicaanse restaurant.

Mis alleen WIFI in de huisjes

Ervaring van Anja, toegevoegd op 18 april 2014

De kids hebben een fantastische tijd gehad. mis alleen WIFI in de huisjes zelf hahaha kunnen de ouders ook plezier hebeben

» Ponyparkcity review

Mijn ervaring plaatsen