Portucasa ervaringen en beoordelingen

De mooiste vakantie ervaringen, waar beleef je die? Dit verschilt per persoon, maar wij vinden dat Portugal een toplocatie is voor een fantastische vakantie. Dit vinden de mensen van portucasa.nl ook. Hier boek je de mooiste vakanties in Portugal. Weten hoe deze website scoort voordat je boekt? Beoordelingen zijn ook hier te bekijken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Portucasa

Zoals de naam al doet vermoeden is Portucasa gespecialiseerd in het verhuren van vakantiehuizen, appartementen en villa's in Portugal en dan uitsluitend in het zuidelijke deel van dit Mediterrane land: de Algarve. Voor veel mensen het mooiste deel van Portugal, boordevol pittoreske vissersdorpjes, eindeloze stranden en cultuur en waar je natuurlijk lekker kunt eten. De website Portucasa.nl biedt online uiteenlopende woningen aan verspreid over het oosten, het centrale gedeelte en het westelijk gedeelte van de Algarve. Je kunt je zoekopdracht verfijnen met behulp van een filter. Zo kun je bijvoorbeeld de plaats of regio kiezen, het aantal personen en of er huisdieren zijn toegestaan of niet. Liefhebbers kunnen zo in een handomdraai een simpele woning of appartement uitkiezen of zelfs gaan voor een luxueuze villa met tuin en zwembad. Voor ieder wat wils dus. Mensen die eerst een helpende hand nodig hebben bij het uitkiezen van een geschikte vakantiewoning of geschikte plaats, kunnen tijdens kantooruren contact opnemen met Portucasa, waarna een medewerker je helpt met persoonlijk advies.

fijne service en geweldige villa

Ervaring van Kelly, toegevoegd op 18 januari 2020

Via vrienden geattendeerd op deze website. Ons huis, Quinta Grande de Boliqueime, was helemaal zoals op de foto’s en beschrijving en dat zie je niet zo heel vaak. Ontvangst was super. Portucasa heeft een mooie site met heel veel verschillend aanbod. Snelle reactie en ze gaven de indruk dat ze de Algarve echt goed kennen. Geef niet zo snel commentaar maar vond deze persoonlijke benadering van hun wel heel plezierig als je het vergelijkt met andere grotere boekingsites.

Ervaring van Mieke Gerbrands, toegevoegd op 8 augustus 2014

Had een aantal vragen en werd zeer netjes te woord gestaan via de telefoon, nog niet geboekt maar ga ik waarschijnlijk binnenkort doen.

» Portucasa Review

Mijn ervaring plaatsen