Positielingerie.nl ervaringen en beoordelingen

Voedingsbeha‬ôs, voedingstops en lingerie van positielingerie.nl zorgt er voor dat jij je tijdens en na je zwangerschap sexy en vrouwelijk voelt. Weten wat voor ervaringen andere zwangere vrouwen hebben gehad met positielingerie.nl? Lees hun reviews en de beoordelingen die ze deze website gegeven hebben hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Positielingerie.nl

Positielingerie.nl werd opgericht door een jonge moeder uit De Lutte die zelf ondervonden heeft hoe moeilijk het was positielingerie te vinden en daar iets wou aan veranderen. De site biedt voedingsbh's, voedingstops, nachtkledij, positiebadmode en slips en shorts aan voor toekomstige moeders en moeders die hun baby borstvoeding geven en dit van verschillende merken en binnen verschillende prijsklassen. Cadeaubonnen zijn ook beschikbaar en die worden per mail naar de ontvanger verstuurd. Op de site van Positielingerie.nl vind je een maatwijzer waar je eerst en vooral kan nakijken welke maat je nodig hebt en aan de hand daarvan kan je dan het assortiment gaan bekijken. Eenmaal je keuze gemaakt kan je online bestellen en de betaling gebeurd online of via vooruitbetaling. Na betaling worden de goederen binnen Nederland of naar België verstuurd aan vaste verzendkosten. Retourneren kan u doen door online een retourformulier in te vullen met opgave van reden. Positielingerie.nl is bereikbaar via telefoon, e-mail of online contactformulier. In het gastenboek kan u lezen wat andere klanten van Positielingerie.nl vinden.

Zeer goede ervaring

Ervaring van Dunya, toegevoegd op 25 april 2018

Ik was al lang op zoek naar mooie zwangerschapslingerie en deze gevonden bij jullie. Ik heb het mooie zwarte Lisa setje gekocht. De volgende dag lag het al op de mat. Wat een superservice ik kom zeker nog wat kopen

Ervaring van Anique, toegevoegd op 5 november 2014

Het badpak zit lekker en staat goed, fijn materiaal.

Ervaring van Sanne Smets, toegevoegd op 11 juli 2014

Tankini is mooi, voel me toch nog een beetje aantrekkelijk zo dankzij jullie.

» Positielingerie.nl Review

Mijn ervaring plaatsen