Postbeeld.com ervaringen en beoordelingen

De grootste collectie aan postzegels van verschillende landen kun je vinden in de collectie van postbeeld.com. Deze website heeft postzegels van landen uit heel de wereld. Handig voor als je een verzamelaar bent of op zoek bent naar specifieke zegels. Meer lezen over postbeeld.com? Ervaringen en beoordelingen kun je hier lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Postbeeld.com

Postbeeld.com is een webshop met zetel in Haarlem. Je kan hier terecht voor filatelistische postzegels, munten en de toebehoren daarvoor zoals albums, vergrootglazen, munthouders en dergelijke. Bestellen kan gewoon éénmalig of je kan een abonnement nemen zodat je niets hoeft te missen in je verzameling. Voor een abonnement kan je dit kiezen per land of op je specifieke wensen (bijvoorbeeld geen zelfklevende zegels). Los bestellen kan ook maar dan dien je er rekening mee te houden dat je snel moet bestellen als er een nieuwe uitgifte is voordat de voorraad leeg is. Om te bestellen klik je gewoon de gewenste producten aan, legt die in je winkelmandje en gaat door naar de betaalomgeving. Om te betalen kan je kiezen voor ideal, creditcard, paypal of bankoverschrijving en in sommige gevallen wordt krediet toegestaan. Verzendkosten hangen af van de bestemming en het gewicht van de zending, dus best eerst even nakijken. Binnen de maand kan je je producten retourneren, het bedrag wordt dan ingehouden voor een volgende bestelling of de producten worden vervangen. Contact opnemen kan via het formulier op de site.

Ervaring van L, toegevoegd op 17 december 2014

Leuke winkel, snel in huis, ben een fanatiek verzamelaar en kijk hier regelmatig, koop ook weleens wat, verzending is goed verpakt.

» Postbeeld.com Review

Mijn ervaring plaatsen