Posters.nl ervaringen en beoordelingen

Posters.nl gaan tegenwoordig een stap verder dan gewoon een poster van je idool aan de muur. Je kan bijvoorbeeld je eigen fotobehang laten drukken of je eigen foto aan de muur hangen in de vorm van een posters. De ervaringen van klanten met een eigen foto aan de muur zijn zeer enthousiast. Als je nog niet overtuigt bent dan kan je hier de beoordelingen lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Posters.nl

Bij posters.nl ben je aan het juiste adres als je zoekt naar wanddecoratie. Misschien zoek je een mooie poster of je wilt fotobehang?
Bij posters.nl hebben ze ook een eigen lijstenmakerij, dus het is ook nog mogelijk om je poster of een ander produkt in te laten lijsten.
De webshop draagt het thuiswinkel waarborg keurmerk en door klanten worden ze beoordeeld met goed.
Op de homepagina kun je een keuze maken uit "posters", "kunst", "fotobehang", "wissellijsten", "canvas", "muurstickers", "vlaggen", "wandplaten" of "eigen foto".
Kijk je dan verder bij fotobehang, dan kun je nog verder kiezen uit bijvoorbeeld "Bloemen Fotobehang", "Dieren Fotobehang", "Mensen Fotobehang", "Natuur Fotobehang" of "Vlies Fotobehang". Ga je hier verder bij "Bloemen Fotobehang", dan kun je kiezen uit soorten bloemen, je ziet afbeeldingen van de verschillende bloemen en je leest de prijs. De afmetingen van het behang staan hier ook vermeld en je kunt, als je wilt, het produkt in je winkelwagen doen.
Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je direct korting op je bestelling.

Ervaring van Mart, toegevoegd op 13 maart 2015

Mooie wereldkaart gekocht, niet duur en snel in huis.

Ervaring van Jair, toegevoegd op 21 augustus 2014

Veel keus, al 3 keer besteld bij posters.nl

» Posters.nl Review

Mijn ervaring plaatsen