Posterxxl ervaringen en beoordelingen

Hieronder vind je alle ervaringen en recensies over de producten en service van Posterxxl. Alle beoordelingen geven een goed en betrouwbaar beeld van deze webwinkel. Zelf iets bestel en ben je tevreden of ontevreden, laat dan jouw ervaring achter op deze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over PosterXXL

Bij deze fotoservice aanbieder kan je jouw favoriete foto‬ôs op allerlei producten laten afdrukken. Het is een van de grotere aanbieders op het gebied van fotoafdrukken, en marktleider in Duitsland. Regelmatig zijn er acties te vinden met hoge kortingen of geen verzendkosten betalen. Daarnaast vind je de waardebonnen regelmatig terug bij Groupon. Deze webshop heeft het thuiswinkel keurmerk waardoor je kunt vertrouwen op een goede service en afhandeling van klachten. Regelmatig valt deze webwinkel in de prijzen als beste fotoservice aanbieder. Naast de traditionele fotoboeken kan je ook kiezen voor foto op glas, canvas, poster en nog veel meer producten. De levertijd bedraagt voor de meeste producten ongeveer 7 dagen. Dit kan iets langer uitvallen afhankelijk van het soort product dat je kiest. Het verzenden van de producten gebeurt vanuit Duitsland, vandaag de iets langere levertijd. De verzendkosten hangen af van de grootte van jouw order. Er is geen software nodig om een bestelling te kunnen plaatsen bij Posterxxl.

Resultaat prima

Ervaring van E. van K., toegevoegd op 14 juni 2014

Een tijdje geleden gebruik gemaakt van de actie van Groupon. De kwaliteit van de fotoafdruk is prima, zou zo weer bestellen

Mooi telefoonhoesje

Ervaring van Filip Jaszowz, toegevoegd op 25 mei 2014

Iphone case besteld, was van beste kwaliteit. Wilde er nog 1 bestellen maar de bestelling was al onderweg. Toen maar overnieuw een bestelling geplaatst. Klantenservice belde mij terug dat was wel goed.

Wacht op kortingen

Ervaring van Elisabeth Weegbree, toegevoegd op 19 februari 2014

Regelmatig zijn er acties met hoge kortingen bij Posterxxl. Ik wacht altijd tot de acties weer beginnen, scheelt enorm in de prijs. Bestellingen komen uit Duitsland vandaar de langere levertijd.

Plexiglas is mooi gelukt

Ervaring van Marije van der Werff, toegevoegd op 22 januari 2014

Mijn overleden hondje op plexiglas laten afdrukken. Levering duurde wel lang, ongeveer 2,5 week maar het eindresultaat is prachtig. Mijn hondje Balou hangt nu prachtig in de tuin onder de overkapping. Bedankt posterxxl

» PosterXXL Review

Mijn ervaring plaatsen