Prachtigkado.nl ervaringen en beoordelingen

Prachtig kado uitzoeken voor de feestdagen of voor een verjaardig? Wat de gelegenheid ook is: prachtigkado.nl heeft unieke cadeaus om iedereen leuke ervaringen te bezorgen. Met deze webwinkel weet je zeker dat je cadeau in de smaak valt. Beoordelingen zien over prachtigkado.nl? Doe het hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Prachtigkado.nl

Ben je op zoek naar een persoonlijke cadeau? Kijk dan eens in de webwinkel van PrachtigKado. Hier vind je meer dan 300 artikelen, die je kunt personaliseren met je eigen tekst, naam of foto. Favoriete producten zijn o.a. de: handdoeken met naam, mokken, onderzetters, badjassen, schorten, kussensloop met foto, Delfts Blauwe tegeltjes en badlakens. De artikelen passen bij 20 verschillende thema’s zoals: bedankjes, afscheid, beterschap, bruiloft, geboorte of een begrafenis. Voor wie kun je in deze webwinkel een cadeau uitzoeken? Er zijn cadeaus voor mannen, vrouwen, meisjes, jongens, baby’s, kinderen, vriendinnen, vrienden, opa’s en oma’s. PrachtigKado biedt gratis hulp aan bij het ontwerpen van je cadeau en alle artikelen worden met de hand gemaakt. Als je niet zoveel te besteden hebt, neem dan eens een kijkje in de koopjeshoek. Je vindt er leuke, afgeprijsde artikelen. Ook voor een belevenis, rondvlucht en vlieglessen ben je bij PrachtigKado aan het juiste adres.

Prima product, matige levering

Ervaring van Paul, toegevoegd op 3 juli 2018

De bestelling werd op vrijdag voor 16.00 geplaatst, maar helaas pas dinsdags geleverd, i.p.v. de volgende dag zoals op de website wordt toegezegd. Oorzaak zou herlabelen door de vervoerder zijn. Maar.... de bestelling is pas op maandag in orde gemaakt en ter verzending aangeboden. Eerlijk duurt het langst.

Prima

Ervaring van Paul, toegevoegd op 3 juli 2018

Klantgericht

Ervaring van Marga, toegevoegd op 5 oktober 2017

Prachtig Kado straalt kwaliteit uit. Heldere website, personificatie op handdoeken verloopt duidelijk, telefonisch goed bereikbaar. Kan niet anders dan dat bestelling perfect wordt uitgevoerd. Kunnen sommige cadeaubedrijven een voorbeeld aan nemen.

Geweldig!

Ervaring van Selma, toegevoegd op 20 april 2017

Op dinsdagavond 2 handdoeken met naam erop besteld, om vh weekend als kado te geven, en op donderdag 9.10 al geleverd???????????????????????? ziet er prima uit en is een leuk kado om te krijgen. Top ????????

Ervaring van Vera, toegevoegd op 15 september 2014

Badjas met naam besteld, vriend was er blij mee. Hij pikte vroeger altijd mijn badjas in dat ga niet meer nu.

Ervaring van Maris, toegevoegd op 16 juni 2014

Als ik 10 handdoeken wil bestellen krijg ik dan ook korting?

» Prachtigkado.nl Review

Mijn ervaring plaatsen