Preisdaler.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Preisdaler.nl en lees of dit reisbureau veilig en betrouwbaar is. Lees ook of Preisdaler is aangesloten bij ANVR en SGR.

Mijn ervaring plaatsen

Over Preisdaler.nl

Ben je op zoek naar een fantastische vakantie op maat? De mensen van preisdaler.nl kunnen je hier zeker bij helpen. Op deze website kun je heel eenvoudig je ideale vakantie samenstellen. Het bedrijf heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de reisbranche, waardoor je niet meer zomaar voor onverwachte zaken komt te staan.
Naast het feit dat je hier een fantastische vakantie volledig zelf kunt vormgegeven, gebeurt dit ook nog eens tegen de beste prijs. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je ideale vakantie.
Het aanbod dat preisdaler.nl aanbiedt op haar site is slechts een kleine greep uit het totale aanbod. Wanneer je contact opneemt met het bedrijf per telefoon of e-mail zul je zien dat er veel meer mogelijk is dan je ooit voor mogelijk zou houden.
Daarnaast is preisdaler.nl aangesloten bij onder andere de ANVR en de SGR, waardoor je automatisch gebruik maakt van de geldende garanties van deze twee organisaties.
Voor het samenstellen van je ideale vakantie is een bezoek aan de site van preisdaler.nl zeker de moeite waard!

Ervaring van Marly, toegevoegd op 11 februari 2016

Had nog aantal vragen over een hotel, via chat duidelijk en uitgebreid antwoord gekregen, daarna direct via de site geboekt.

zeer klantvriendelijk

Ervaring van , toegevoegd op 7 januari 2016

Heel goed reisbureau, bellen zelfs na kantoortijden terug om je op de hoogte te houden. Wij hebben zin in onze zomervakantie!

Ervaring van Sjan en Gerard, toegevoegd op 5 december 2015

Kregen een hoop tips over excursies die we kunnen maken. Lage prijzen en goede service maken dit reisbureau voor ons perfect.

» Preisdaler.nl review

Mijn ervaring plaatsen