Presentsathome ervaringen en beoordelingen

Weet je niet zeker wat je iemand moet geven voor een verjaardag of speciale dag? Presentsathome brengt leuke woonaccessoires op de markt waaraan iedereen wel goede beoordelingen zou willen geven. Ervaringen met deze cadeau’s verschillen natuurlijk: Hier kun je de meest actuele meningen over Presentsathome lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Presentsathome.nl

presentsathome.nl is een webshop die zich richt op het verkopen van woonaccessoires, geschenken, en gadgets. Het aanbod is enorm divers en varieert van fietsverlichting tot krabpalen voor katten. De producten zijn opgedeeld in verschillende categorieën maar zijn soms alsnog moeilijk vindbaar. De lay-out van de site is niet fantastisch en kan verwarrend zijn.

De kracht van presentsathome.nl is het enorme en gevarieerde aanbod. Er is voor ieder wat wils en door rond te snuffelen is het eenvoudig om geschikte cadeautjes te vinden. nadeel aan presentsathome.nl is dat de leveringskosten €4.95 zijn voor bestellingen van minder dan €50. Boven de €50 worden er geen kosten in rekening gebracht voor levering. Dit is relatief duur vergeleken met andere webshops die ook lagere drempels voor gratis levering hanteren. Het is dus belangrijk om de verzendkosten mee te rekenen bij het maken van een keuze.

Presentsathome.nl is een goede website om online geschenken te kopen, het grote aantal producten en de enorme variatie zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. De ondoorzichtige lay-out en de hoge leveringskosten spelen de site echter parten.

Ervaring van Mo, toegevoegd op 22 november 2014

Geinige webshop koop er weleens een cadeautje voor vriendin.

Ervaring van Rosa, toegevoegd op 1 oktober 2014

Goede aftersales snelle verzending.

» Presentsathome Review

Mijn ervaring plaatsen