Pricewise.nl ervaringen en beoordelingen

Besparen op je zorgverzekering, energierekening of telefoonrekening? Je kunt al deze prijzen en meer vergelijken op de website van pricewise.nl. Nooit meer slechte ervaringen met hoge rekeningen die je eigenlijk had kunnen voorkomen! Beoordelingen over deze website kun je hier vinden. Zo weet je waar je mee te maken hebt.

Mijn ervaring plaatsen

Over Pricewise

Hoewel iedereen zich bewust is van het feit dat we vaak te veel betalen voor onze abonnement en verzekeringen zijn we ook te lui om helemaal uit te gaan zoeken hoe dat dan precies zit en waar we het goedkoper kunnen krijgen. Gelukkig biedt pricewise.nl nu de oplossing voor de mens die wat lui van aard is. Op de website kan je jouw energie, televisie, zorgverzekering en autoverzekering gemakkelijk vergelijken met goedkopere opties. Je vult simpelweg een formulier in en binnen enkele seconden ontvang je een advies op maat. pricewise.nl heeft al vele klanten geholpen met het besparen op de vaste lasten.De klanten van pricewise.nl geven de service zelfs een 9,1. Omdat velen je al succesvol voor zijn gegaan weet jij zeker dat je bij pricewise.nl zal genieten van een goede service en weet je zeker dat je kan besparen op jouw lopende verzekeringen en abonnement. Zoals pricewise.nl roept 'Word wakker, vergelijk en bespaar'.

tv reclame

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 26 december 2014

zag hun tv reclame en ben gaan kijken, mooie aanbieding gevonden

Overgestapt van zorgverzekering

Ervaring van The, toegevoegd op 15 december 2014

Zonet overgestapt naar een andere zorgverzekering, direct bevestiging via mail ontvangen. Oude zorgverzekering wordt ook opgezegd.

Goede resultaten

Ervaring van WE, toegevoegd op 5 september 2014

Goedkoopste aanbieder gevonden via deze site.

» Pricewise Review

Mijn ervaring plaatsen