Print things ervaringen en beoordelingen

Als je een leuke foto hebt dan kan je hier zoveel leuke dingen mee bij print things. Je kan hier terecht om de leukste foto‬ôs vorm te geven in een uniek cadeau. Dit is natuurlijk leuk om te geven, maar ook om zelf te hebben. De beoordelingen geven je al een beetje een idee wat voor iets je kan verwachten. Dit samen met de ervaringen geven je een duidelijk beeld van Print things.

Mijn ervaring plaatsen

Over Print-things

Een foto bestellen op canvas is tegenwoordig niet heel bijzonder meer, maar wat dacht je van een foto op aluminium, op plexiglas of op hout? Bij www.print-things.nl kan dat! Laat een mooie foto op tuindoek printen en maak je tuin op deze manier bijzonder. Ben je erop uitgekeken? Dan laat je toch gewoon een andere printen? Maak er één voor de zomer, herfst, winter en lente. Op deze manier is je tuin een andere look geven wel heel makkelijk.

Of wat dacht je van een agenda, een placemat, een boekenlegger of bierviltjes met je eigen gemaakte foto. Geef een tegeltje met een foto van de pasgeboren baby als kraamcadeau. Laat met je zelf gemaakte foto op je tas zien, hoe lief je huisdier is. Krijg een glimlach op je gezicht als je naar de klok kijkt, hang slingers op van degene die jarig is en geef een puzzel cadeau.
Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het bestellen via print-things.nl.

Ervaring van Arend, toegevoegd op 14 februari 2015

de foto afdruk op canvasdoek is heel mooi gelukt. levertijd was ongeveer 8-9 dagen

Ervaring van Melis, toegevoegd op 19 januari 2015

Wanneer gaan jullie weer een actie houden op groupon met een fotoboek?

Ervaring van Chloe, toegevoegd op 24 augustus 2014

Als je wat besteld bij deze webshop dan weet je dat de kwaliteit hoog is.

» Print-things Review

Mijn ervaring plaatsen