Printabout.nl ervaringen en beoordelingen

Printers, toners en andere kantoorbenodigdheden nodig? Bij Printabout vind je allerlei soorten kantoorartikelen tegen een scherpe prijs. Nooit meer slechte ervaringen met winkel na winkel afspeuren voor de goedkoopste toners, dus! Wanneer je meer wilt weten over printabout.nl kun je altijd een kijkje nemen naar de beoordelingen voor deze website.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over printabout

Printabout is een bedrijf waarin de volgende kernaarden centraal staan : service, vertrouwen en kwaliteit. Men levert voor zowel consumenten in België als in Nederland. Printabout staat je graag te woord zodat je zo goedkoop mogelijk kunt printen dankzij de superscherpe prijzen en lage verzendkosten die ze je bieden. Het unieke aan hen is dat ze levenslange garantie bieden op de tonerproducten van hun huismerk. Mocht je toevallig toch niet tevreden zijn over iets, is er de klantenservice die je altijd te woord staat.

Al meer dan 372.676 klanten

Al zoveel klanten hebben zij reeds al over de vloer gehad. Het succes is te danken aan de scherpe prijzen op printers, inkt, papier en noem maar op. Als je beslist om nu al te bestellen, heb je de producten al de volgende dag in huis. Je kunt ze gratis bellen op hun telefoonnummer en je krijgt de gelegenheid om binnen de 30 dagen terug te retourneren.

» printabout Review

Mijn ervaring plaatsen

Printabout.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews