Printwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Inkt, faxrollen en printerpapier... eigenlijk alles wat je nodig hebt voor op kantoor kun jij kopen bij printwinkel.nl. Deze winkel bied je niet alleen de beste producten voor op kantoor aan, maar bied ze ook voor de beste prijs aan. Ervaringen lezen van mensen die geshopt hebben bij printwinkel.nl? Beoordelingen zijn samen met reviews hier te zien.

Mijn ervaring plaatsen

Over Printwinkel

Printwinkel ziet er op het eerste zicht gespecialiseerd uit, en dat zijn ze klaarblijkelijk ook! Van elk printermerk hebben ze cartridges tot in het kleinste detail. Ik wist niet eens dat er zoveel verschillende printermodellen bestonden. Ondanks het gigantisch diverse aanbod van cartridges kan je toch gemakkelijk je weg vinden door de handige lay-out van de website.
De website is zeer overzichtelijk, aangezien je meteen het merk van je printer kan aanduiden en aan de hand daarvan het exacte model kan opzoeken. De cartridges kan je dan kopen tegen de marktprijs.
De leveringen gebeuren snel en ordelijk en hier valt niks op aan te merken. Zo goed als elke klant is tevreden met de kwaliteit van de levering en van het product.
Printwinkel.nl is een duidelijke aanrader voor mensen die doelgericht cartridges willen kopen voor hun printer, of voor bedrijven want zij kopen aan 0% BTW! Het assortiment is enorm uitgebreid en gedetailleerd en je kan er voor zo goed als elke printer vinden wat je nodig hebt aan degelijke prijzen, zelfs vanuit België!

Ervaring van Bas, toegevoegd op 14 november 2014

Een bestelling gedaan bij printwinkel en de volgende dag belde de postman al aan.

Ervaring van Robin, toegevoegd op 18 mei 2014

Vaste adresje waar ik inkt bestel als de mijne bijna op is. De prijzen zijn goed.

» Printwinkel Review

Mijn ervaring plaatsen