Procartuning.nl ervaringen en beoordelingen

Je auto tunen doe je met procartuning.nl. Koplampen, onderdelen en stickers: alles om je auto die mooie make-over te geven kun je hier laten doen. Je kan ook een bezoekje brengen aan de garage van procartuning.nl om deze professionals aan je auto te laten sleuten. Ervaringen met procartuning.nl lees je op onze website. Bekijk ook de beoordelingen eens.

Mijn ervaring plaatsen

Over Procartuning

Procartuning.nl is een Nederlandse webshop met het Webshop Keurmerk en is gelegen te Aalsmeer. Procartuning is gespecialiseerd in Volkswagen, BMW, Mercedes, Mini, Audi, Seat en Porsche en levert hiervoor aan hun klanten kwalitatieve tuningonderdelen (bumpers, verlichting, uitlaten, sportstoelen,...), indien gewenst kunnen ze dit ook voor andere merken op aanvraag leveren. Je kan hier ook terecht voor bijvoorbeeld het (her)spuiten van je wagen, inbouw van onderdelen, interieurbekleding, uitdeuken,... Indien je via de webshop wilt bestellen, maak je eerst een account aan waarna je kan beginnen shoppen. Betaling kan gebeuren via ideal, creditcard, paypal, afterpay of bankoverschrijving. Producten worden verstuurd binnen Europa of je kan je producten zelf gaan afhalen in Aalsmeer. Binnen de 14 dagen na ontvangst kan je je producten retourneren zonder opgave van reden. Op de producten die je aankoopt geldt er een garantietermijn die telkens bij het specifieke product op de site vermeld staat. Contact opnemen met de klantendienst kan telefonisch tijdens de kantooruren, via e-mail of via het contactformulier op de site.

Ervaring van Anders, toegevoegd op 8 december 2014

Superwinkel, als je iets zoekt hebben ze het bijna altijd op voorraad, als ze het niet hebben gaan ze het voor je bestellen.

Ervaring van Mick, toegevoegd op 6 juni 2014

Nieuwe koplampen besteld bij jullie, waren mooi op tijd binnen, dacht ff dat het heel lang zou duren.

» Procartuning Review

Mijn ervaring plaatsen