Profile Tyrecenter ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Profile Tyrecenter en lees of deze website betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter is een van de bekendste bandenbedrijven in Nederland. Het leveringsprogramma van het in 1989 opgerichte Nederlandse bedrijf omvat echter veel meer dan banden alleen. Naast het leveren van diverse auto-onderdelen kun je bij Profile ook terecht voor het reguliere onderhoud aan je auto en caravan. Op profiletyrecenter.nl tref je een volledig overzicht van de mogelijkheden aan.
Profiletyrecenter.nl is een uitgebreide webshop, maar je kunt via de site ook online het onderhoud voor je auto regelen. Het maken van afspraak is eenvoudig. Nadat je het kenteken van de auto hebt ingevuld, kun je aangeven van welke service je gebruik wilt maken. Via je postcode selecteert de website een aantal vestigingen bij jou in de buurt. Hierna kun je een locatie kiezen en tevens de datum en tijd van de afspraak vastleggen.
Het onderhoud aan de auto gebeurt strikt volgens de specificaties van de fabrikant. Je krijgt vooraf een duidelijke prijsopgave. Profile Tyrecenter is uiteraard RDW erkend.

Ervaring van Reinier, toegevoegd op 15 november 2015

Mijn winterbanden konden dezelfde dag nog gemonteerd worden, top service.

Ervaring van Mona, toegevoegd op 23 oktober 2014

Tenminste een betrouwbaar autobedrijf, had bij 3 bedrijven offertes opgevraagd en jullie hadden de laagste prijs bij far.

» Profile Tyrecenter Review

Mijn ervaring plaatsen