Protislank.nl ervaringen en beoordelingen

Alles voor een proteine dieet kun je kopen bij protislank.nl. Je vind er recepten en producten om gezond slank te worden. Afvallen doe je dus met protislank.nl. Voor de beste ervaringen met een dieet kun je hier even shoppen. Beoordelingen lezen voordat je shopt? Doe het hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Protislank

Protislank is gevestigd in Den Helder en biedt online producten aan voor proteïne- en eiwitdieet. Je kan hier alle ingrediënten vinden voor uw dieet zoals volledige maaltijden, omeletten, pannenkoeken, repen, shakes, dranken, snoep en dergelijke. Starterspakketten en voordeelverpakkingen zijn ook verkrijgbaar. Opzoeken kan je makkelijk doen door het soort maaltijd uit te kiezen (ontbijt, middagmaal, avondmaal, tussendoortje), je dieetfase, het merk, het dieetkenmerk en de prijs. Eens je deze criteria allemaal hebt ingevuld, krijg je de producten te zien die voor jou van toepassing zijn. Om te bestellen dien je je eerst te registreren, betalen kan via ideal, creditcard en paypal. Vanaf een totaalbedrag van 50 euro betaal je voor Nederland en België geen verzendkosten, alle pakketten worden aangetekend verzonden via post.nl en je krijgt telkens het track-and-trace nummer door, alle bestellingen die voor 17u geplaatst zijn worden nog dezelfde dag verstuurd. Je hebt als klant 14 dagen recht om te retourneren. Vragen of opmerkingen kunnen telefonisch, via mail of via het contactformulier doorgegeven worden.

Ervaring van Leo, toegevoegd op 27 januari 2015

Mijn vriendin volgt het protislank dieet, lekkere producten zitten er tussen, ik snoep er ook van mee, tot nu toe is ze 1kg afgevallen.

Ervaring van Stella, toegevoegd op 6 november 2014

Goede webshop, kreeg nog gratis product erbij.

Ervaring van Daantje, toegevoegd op 13 oktober 2014

Menus smaken prima uit, niet zoals andere diëten waar het niet te eten is.

» Protislank Review

Mijn ervaring plaatsen