Q1905 ervaringen en beoordelingen

Schoenen en jassen met een stijlvolle look kun jij shoppen bij q1905.com. Deze webwinkel zorgt er voor dat jij de show steelt in deze mooie kleding en schoenen. Ervaringen met de schoenen en jassen van deze webshop lees je samen met de beoordelingen voor deze webwinkel op onze site. Je kunt er ook zelf een review schrijven.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Q1905

In 1905 is Herman Jansen begonnen met het maken en verkopen van voetbalschoenen. Later heeft hij er zijn werk van gemaakt om zich te specialiseren in allerlei soorten sportschoenen. Hij heeft voor het schoeisel gezorgd van verschillende sportteams. Later is hij ook begonnen met het ontwerpen van sportbenodigdheden. Q1905.com is dus een website waar je verschillende sportschoenen en sportartikelen kunt terug vinden.

Als je de website bezoekt zal je meteen merken dat je hier online schoenen kan kopen. De artikelen worden onderverdeeld in verschillende categorieën, namelijk: heren, dames en kinderen. Daarnaast heeft de website ook een specifieke afdeling met enkel een golf collectie. De site biedt niet meer enkel schoenen aan, maar hier kan je ondertussen ook kleren kopen.

Alle producten worden dan geleverd bij het opgegeven adres. Ze verkiezen wel dat je je werkadres opgeeft en niet je thuisadres. De reden hiervoor is dat bij de meeste leveringen een handtekening nodig is. Alle artikelen worden binnen 48 uur opgestuurd.

» Q1905 Review

Mijn ervaring plaatsen

Q1905 ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews