Qassa ervaringen en beoordelingen

Qassa is een nieuwe manier van online geld verdienen. De website deelt aan deelnemers spaarpunten uit die kunnen worden uitbetaalt in geld. Dit geld kunnen ze verdienen door gebruik te maken van aanbiedingen die bij Qassa verkocht worden. Je krijgt dus geld terug op je aankopen. Daarnaast verdien je geld door het lezen van nieuwsbrieven en het aanklikken van e-mails. De ervaringen en beoordelingen van gebruikers die je voorgingen lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Qassa.nl


Het spaarprogramma van Qassa is heel simpel. Spaar punten en ruil deze in voor geld.
Een account aanmaken bij Qassa is gratis en eenvoudig. Zodra je een account hebt aangemaakt dan kan de pret beginnen!

Hoe ontvang je punten? Dagelijks zal je meerdere mailtjes ontvangen van Qassa Telkens wanneer je deze mails opent krijg je punten gestort op je account in de vorm van Qoins. Deze mailtjes kunnen aan over onderzoeken, prijsvragen of leuke aanbiedingen. Wanneer je ingaat op een onderzoek of dergelijke dan zal je extra Qoins op je account gestort krijgen.

Er is ook een maandelijkse jackpot waarmee je Qoins kan verdienen. Je kan ook leuke online spelletjes spelen of enquêtes invullen om extra punten te verdienen. Er zijn meerdere mogelijkheden om geld te verdienen bij Qassa.

De klantenservice staat ook altijd klaar om de leden te helpen bij eventuele vragen of problemen. Je kan hun contacteren door een e-mail te sturen, hun op te bellen of via de live chat. De live chat is eigenlijk nog het makkelijkste en interessantste manier om hun te bereiken.

beste spaarprogramma

Ervaring van Ilona, toegevoegd op 23 augustus 2013

Een van de beste spaarprogramma's die er zijn, veel acties beschikbaar om punten te sparen.

» Qassa Review

Mijn ervaring plaatsen