Qatar Airways ervaringen en beoordelingen

Mooie vakantie ervaringen beleven in het middenoosten? Dan kun je kiezen voor Qatarairways.com. Deze vliegtuigmaatschappij vliegt specifiek naar het middenoosten. Heb jij vragen over qatarairways.com? Misschien worden deze wel beantwoord in reviews op onze website. Zie ook de beoordelingen over qatarairways.com eens voordat je boekt.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Qatar Airways

Qatar Airways is een luchtvaartmaatschappij uit, zoals de naam al aangeeft, Qatar. De maatschappij heeft inmiddels al meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Qatar Airways is in 2011 uitgeroepen tot luchtvaartmaatschappij van het jaar.

Als je naar www.qatarairways.com gaat, kom je eerst op een Engelstalige site. Rechtsboven in de hoek staat een wereldkaart, je kan dan aangeven in welk land je woont. De site past dan de taal aan en de aanbiedingen op de homepagina worden aangepast aan jouw locatie. Nederland staat niet tussen de bestemmingen, België wel.

Op de website kun je onder andere een vlucht boeken, je boeking bekijken, online inchecken, de vluchtstatus bekijken en de vertrek- en aankomsttijden. Ook is er een Privilege Club, als lid kun je gebruik maken van exclusieve privileges. Er zijn verschillende soorten lidmaatschappen. Informatie hierover op de site is overigens alleen in het Engels.

Handig op de website zijn de veelgestelde vragen. Met een zoekfunctie kun je vragen opzoeken. Wanneer je vraag er niet tussen staat kun je per e-mail contact opnemen met Qatar Airways.

» Qatar Airways Review

Mijn ervaring plaatsen

Qatar Airways ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews