QualityHolidays.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Qualityholidays.nl en lees of dit reisbureau veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over QualityHolidays.nl

Qualityholidays.nl biedt voordelige camping vakanties in Frankrijk en Nederland aan. Je kunt zowel voor een zorgeloze vakantie in een kant-en-klare tent als in een meer luxe chalet kiezen. Van korte tussendoortjes tot een meerdaagse vakantie met het hele gezin. Qualityholidays.nl heeft een uitgebreid aanbod van campings met moderne voorzieningen en faciliteiten.


Scherpe prijzen, eenvoudig online boeken

Quality Holidays heeft de ideale kampeervakantie in Nederland of Frankrijk, snel en overzichtelijk. Je kunt aangeven in welke streek je op vakantie wilt gaan, in welke periode en met hoeveel personen. De organisatie beschikt over eigen stacaravans en ter plaatse kun je gebruik maken van de campingfaciliteiten en deelnemen aan de verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Regelmatig worden er interessante aanbiedingen op de site geplaatst die je net als het reguliere aanbod online kunt boeken. Quality Holidays is aangesloten bij het SGR en biedt je tevens de mogelijkheid om een passende reis- en/of annuleringsverzekering voor je vakantie af te sluiten.

Ervaring van Merel, toegevoegd op 8 augustus 2015

Heerlijke vakantie gehad op Camping Les Fontaines. De omgeving is prachtig, net een sprookje, veel te doen voor de kinderen. Normaal gaan we nooit 2 keer naar dezelfde camping maar volgend jaar gaan we terug.

» QualityHolidays.nl review

Mijn ervaring plaatsen