Qurrent ervaringen en beoordelingen

Qurrent is een leverancier van puur groene energie alleen tegen de prijs van grijze energie. Je hoeft nu niet meer teveel te betalen als je gewoon duurzame energie in huis wilt hebben. Ervaringen en beoordelingen van klanten bij Qurrent kan je bij ons online teruglezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Qurrent

Tegenwoordig hoor je overal dat het belangrijk is om goed met het milieu en onze natuur om te gaan. Één van de oplossingen daarvoor is het gebruik van groene energie. Bij veel maatschappijen is groene energie erg kostbaar en daardoor ook niet haalbaar voor de gemiddelde consument. Qurrent brengt daar verandering in.l Omdat Qurrent niet gericht is op extra winst maken kunnen ze de prijzen lager houden dan de meeste maatschappijen. Op hun website kan je makkelijk checken hoeveel jij kwijt zou zijn aan groene energie als je de energie via Qurrent afneemt. helemaal bijzonder is het Windtegoed waarmee je nog meer kan sparen. Als het ware adopteer je een windmolen op het windmolenpark van Qurrent waardoor je direct jouw eigen energie oplevert en kan gebruiken. Het maakt dus niet uit of je nou veel of weinig ruimte hebt aangezien de windmolens op een andere locatie staan. Ga nu dus bewuster met energie en jouw portemonnee om door jouw energie onder te brengen bij Qurrent!

Communicatie/ afhandeling

Ervaring van Wim van der Meij, toegevoegd op 11 juni 2019

Teleurgesteld

Ervaring van Peter van Doorn, toegevoegd op 9 december 2017

Na enkele jaren klant geweest te zijn bij qurrent, ben ik gedesillusioneerd overgestapt naar een andere energiemaatschappij. Het vertrouwen is weg nadat ik enkele malen vragen had gesteld, daar niet adequaat antwoord op gegeven kon worden en teruggebeld zou worden, dat is 4 x gebeurd en nooit teruggebeld. Ik had 17 windtegoeden gekocht à 75 euro per stuk, die zouden 8 cent per KWU opbrengen. Nadat ik mijn jaarnota bestudeerde bleek dat amper 4 cent te zijn. Inmiddels zijn de windtegoeden 55 euro geworden. 20 euro per windtegoed nooit terug gehad. Toen ik vroeg hoe dat zat, zou de chef van de klantenservice mij bellen en het toelichten, nooit meer gebeld. Ook niet voor een nieuw aanbod. Ik betaal nu liever iets meer bij een andere aanbieder, dan bij een onbetrouwbare en niet transparant bedrijf te blijven, jammer, het begon zo goed.

Ervaring van Andrea van Dael, toegevoegd op 29 november 2017

Telefonisch zeer slecht bereikbaar, na 20 minuten geef ik het steeds op. Nieuwe klanten zitten dus vol vragen die ook niet online zijn uitgelegd.

Slechte service

Ervaring van Geraldine van Valkenburg, toegevoegd op 8 september 2017

Ervaring: Door een colporteur van Qurrent na herhaaldelijk weigeren toch akkoord gegaan met een contract. Op dat moment stond mijn huis in de verkoop en wist nog niet wat er ging gebeuren. Colporteur gaf aan dat het geen probleem was en dat ik mijn contract ten alle tijde mee zou kunnen nemen of tijdelijk stop zetten. Nu is mijn huis verkocht maar met de huidige woning markt is het ons nog niet gelukt een nieuwe woning te vinden. Nu kan ik dus niet onder mijn contract uit en moet een boete van €200 betalen die ik alleen terug krijg als ik binnen een half jaar weer terug kom bij Qurrent. Wat een slechte service!!

geen klant geworden maar wel tevreden.

Ervaring van Sylva, toegevoegd op 11 augustus 2017

verkoop bij de deur door Switch Collectief. Goede ervaring duidelijke uitleg en geen addertjes onder het gras. helaas kon ik geen klant worden toch een zakelijk contract bij huidige leverancier. Qurrent opgebeld gelijk contact en actie ondernomen voor ontbinding. goede service betrouwbaar. een tien

Ervaring van Sylva, toegevoegd op 11 augustus 2017

niet correct

Ervaring van fornara, toegevoegd op 5 augustus 2017

ben telefonisch benaderd door Qurrent maar heb nooit een contract ondertekend en toch heeft men mij ongevraagd overgezet van mijn energie bedrijf naar hun. DIT HEEFT MIJ ALLEEN PROBLEMEN OPGELEVERD BEN WEER TERUG BIJ EIGEN ENERGIE BEDRIJF

Qbox

Ervaring van H. de Vries, toegevoegd op 7 juli 2017

Handig apparaat als het goed werkt. Maar is veel te vaak in onderhoud en dat duurt dan soms weken...

200 euro korting

Ervaring van Ere, toegevoegd op 18 december 2014

Eindelijk eens overgestapt, naar Qurrent. 200 euro welkomstkorting is voor mij veel geld.

Qbox

Ervaring van van Merkate, toegevoegd op 7 december 2014

Wat een handig apparaatje is de Qbox van Qurrent. Ik kan meteen zien op welke dagen ik (mijn vrouw :D) veel energie verbruik en daarop anticiperen

vraag vriendencode Qurrent

Ervaring van Viola, toegevoegd op 2 december 2014

Heeft iemand voor mij een vriendencode Qurrent die ik kan gebruiken???

stap elk jaar over van energie

Ervaring van M van W, toegevoegd op 29 november 2014

Stap elk jaar over door vergelijk sites te raadplegen. Deze keer kwam ik uit bij qurrent. Kende het bedrijf verder niet maar het ziet er goed uit.

Goede overstap

Ervaring van Jacques, toegevoegd op 28 september 2014

Alles is goed verlopen, ben overgestapt van de Nuon naar Qurrent.

» Qurrent Review

Mijn ervaring plaatsen