Radbag.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Radbag en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Radbag

Radbag.nl is een webshop gespecialiseerd in hippe gadgets. Dit van origine Oostenrijkse bedrijf werd in 2008 opgericht en heeft uiteraard een Nederlands sprekende helpdesk. Het magazijn bevindt zich in Wijchen. Het leveringsprogramma laat zich het best omschrijven als 'nutteloos'. Je hebt er allemaal niets aan, maar de hebbedingetjes van radbag.nl zijn ontzettend leuk om te gebruiken of cadeau te geven.

Om het assortiment toch enigszins logisch op de website te krijgen heeft men gekozen voor een thematische aanpak. Je kunt daarom kiezen voor artikelen voor 'hem' of 'haar', maar ook voor Vader- en Moederdag. Daarnaast heeft radbag.nl een afdeling waar de nieuwe producten worden getoond. Ook kun je gadgets selecteren op basis van de prijs.

De bestelprocedure verloopt zoals bij iedere andere webshop. Je legt de artikelen van je keuze in de digitale winkelmand en rekent af bij de kassa met iDeal, Paypal of je creditcard. Mocht het gekochte artikel je toch niet bevallen, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retour sturen.

» Radbag Review

Mijn ervaring plaatsen