Radbag.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Radbag en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Radbag

Radbag.nl is een webshop gespecialiseerd in hippe gadgets. Dit van origine Oostenrijkse bedrijf werd in 2008 opgericht en heeft uiteraard een Nederlands sprekende helpdesk. Het magazijn bevindt zich in Wijchen. Het leveringsprogramma laat zich het best omschrijven als 'nutteloos'. Je hebt er allemaal niets aan, maar de hebbedingetjes van radbag.nl zijn ontzettend leuk om te gebruiken of cadeau te geven.

Om het assortiment toch enigszins logisch op de website te krijgen heeft men gekozen voor een thematische aanpak. Je kunt daarom kiezen voor artikelen voor 'hem' of 'haar', maar ook voor Vader- en Moederdag. Daarnaast heeft radbag.nl een afdeling waar de nieuwe producten worden getoond. Ook kun je gadgets selecteren op basis van de prijs.

De bestelprocedure verloopt zoals bij iedere andere webshop. Je legt de artikelen van je keuze in de digitale winkelmand en rekent af bij de kassa met iDeal, Paypal of je creditcard. Mocht het gekochte artikel je toch niet bevallen, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retour sturen.

Heel snel!

Ervaring van Plony, toegevoegd op 25 juni 2018

Net vòòr het weekend besteld en tòch op maandag mijn bestelling gekregen. Toppie!

Uitstekende service

Ervaring van S. B., toegevoegd op 30 december 2015

Uitstekende service! De aanschaf van de kattenbel verliep vlot. Echter, toen na 2,5 week het apparaat storingen gaf en feitelijk onbruikbaar werd, werd er binnen enkele dagen een nieuwe opgestuurd, zonder enkel probleem. Dat is pas snelle en HELE goede service!

Ervaring van Bert, toegevoegd op 23 april 2015

Dit is echt een gave webshop, al 3 keer besteld. Alle cadeaus vallen in de smaak en iedereen vraagt waar ik het gekocht heb.

Ervaring van Anke, toegevoegd op 21 februari 2015

Hele leuke spulletjes voor als je geen inspiratie meer hebt, verzending kan iets langer duren soms maar is het dubbel en dwars waard.

» Radbag Review

Mijn ervaring plaatsen