Rajapack.nl ervaringen en beoordelingen

Rajapack.nl is een online webshop speciaal voor iedereen die verpakkingen nodig heeft. Van een simpele doos tot brievenbus doosjes ze kunnen helemaal op maat gemaakt worden bij Rajapack.nl. Ervaringen en beoordelingen van ondernemers die hier hun verpakkingsmateriaal bestellen lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Rajapack

Rajack heeft al bijna 60 jaar ervaring in het verkopen van verpakkingen en verpakkingsmateriaal. Bent je op zoek naar verpakkingen of verpakkingsmateriaal? Dan maak je een goede keuze door met ons in zee te gaan.

Wie zijn we?
Zonder twijfel zijn we de marktleider in Europa als het gaat om verpakkingen. Onze 17 vestigingen zijn te vinden in 15 landen binnen Europa. Ons marktleiderschap bestaat uit onze passie voor service, het consequent streven naar vernieuwing en de kennis over verpakking van onze medewerkers.

Keuze uit veel verpakkingen
Wij bieden je meer dan 10.000 verpakkingsproducten. Onze producten bieden u de beste oplossing voor het verzenden, beschermen en opslaan van je producten.

Diverse klanten
Al onze 500.000 klanten zijn afkomstig uit alle mogelijke sectoren.

Verschillende kanalen
Wij maken gebruik van verschillende verkoopkanalen zodat we overal en altijd bereikbaar zijn voor onze klanten. Wij maken gebruik van het internet, catalogi, onze klantendienst en buitendienst.

» Rajapack Review

Mijn ervaring plaatsen

Rajapack.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews