Rang1tickets ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Rang1tickets en lees of deze website betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Rang1tickets

Als je op zoek bent naar tickets voor een bekende artiest of als je tickets zoekt voor een concert waar je graag naar toe wilt, dan is Rang1tickets.nl een handige website. Het is ook handig als je geen zin hebt in wachtrijen bij de kassa of als je voor het concert van je favoriete artiest geen kaartje meer kon bemachtigen. Rang1tickets.nl heeft namelijk altijd tickets beschikbaar en je kunt gemakkelijk je eigen tickets verkopen.

Veel genres zijn bij Rang1tickets.nl verkrijgbaar. Denk hierbij aan cabaret, concerten, musicals en festivals. Rang1tickets.nl biedt ook aanbiedingen. Hier vind je bijvoorbeeld kaartjes voor dat ene festival tegen een lagere prijs of met flinke korting.

Heb je onverwachts geen kans om naar een concert te gaan? Dan heb je de mogelijkheid om je tickets te verkopen aan Rang1tickets.nl. Je vult alle informatie in over het ticket (denk hierbij aan o.a. zitplaatsen) en daarna neemt Rang1tickets.nl contact met je op over de tickets die je verkoopt.

Ervaring van BW, toegevoegd op 19 maart 2015

Vaak als iets is uitverkocht is verkoopt rang 1 tickets het nog, als je er echt bij wilt zijn is het een optie anders is het te duur.

Ervaring van Vic, toegevoegd op 1 september 2014

Kaartjes zijn duurder dan normaal, opletten dus...

Ervaring van T, toegevoegd op 19 augustus 2014

Als enige hadden ze nog kaartjes voor Jochem meijer, mijn dank is groot

» Rang1tickets Review

Mijn ervaring plaatsen