Reaal.nl ervaringen en beoordelingen

Voor uitstekende verzekeringen valt de keuze voor velen op Reaal. Deze verzekeraar is al jaren vertrouwd en actief op het gebied van verzekeringen. Wat voor ervaringen je ook overkomen: Reaal verzekert je ervoor. Waarom kiezen voor Reaal? Zie het terug in de score voor deze website via de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Reaal

Bij reaal kun je je verzekeren tot €2,5 miljoen en je verzekert je ook ineens bij schade aan spullen die door visite wordt veroorzaakt. Bij Reaal is het geen gedoe je verzeker je je ineens zonder dat daar nog bijkomende papieren hoeven aan te pas komen. Omdat zij je de gemakkelijkste en de goedkoopste aanbieden, kun je je voor een kleine €2,62 per maand al verzekeren. Dat is toch geen geld?

Populaire Reaal verzekeringen

De populairste is de reisverzekering. Je kiest voor een doorlopende verzekering in Europa of wereldwijd. Kinderen tot vijf jaar hoeven niets te betalen en omdat Reaal de gemakkelijkste is, verzeker je ook ineens de annulering mee. Je hebt nooit geen idee wat je plots kan voorkomen. Beter voorkomen dan genezen. Op de website vind je nog andere verzekeringen zoals de bekende inboedel verzekering en het arbeidsongeschiktheid. Je hebt het voor het zeggen en je bepaalt alleen hoe en wat.

Ervaring van D, toegevoegd op 16 januari 2015

Al jaren klant bij reaal degelijk bedrijf, goede communicatie.

Ervaring van de Gruis, toegevoegd op 22 augustus 2014

Mijn autoverzekering afgesloten bij Reaal, werd ik opgebeld of ik wel zeker wist dat ik all risk wilde verzekeren, auto is 8 jaar oud. Ik had geen fout gemaakt maar toch netjes van Reaal

» Reaal Review

Mijn ervaring plaatsen