Real Dutch Food ervaringen en beoordelingen

Benieuwd naar de ervaringen van realdutchfood? Deze kun je nu online doornemen. Al veel mensen zijn je voor geweest en zij hebben de beoordelingen hier geplaatst. Je kunt hierdoor een goed beeld vormen van de mogelijkheden en jouw keuze maken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Real Dutch Food

Realdutchfood.com is een website waarop je typisch Nederlandse producten kunt kopen en laten bezorgen over de hele wereld. Het bedrijf is in 2006 in Tilburg opgericht.

Producten
Op de website zijn ruim 3200 artikelen te vinden, die je kunt bestellen. De producten variëren van speculaas tot aan kaas en potjes babyvoeding. Maar op de site kun je ook non-food artikelen kopen zoals boeken en poffertjespannen. Realdutchfood.com heeft de kleuren van de Nederlandse vlag en het logo heeft de vorm van een molen.

Realdutchfood.com heeft tweehonderdvijftig artikelen op voorraad en het grootste gedeelte van de bestelde producten zijn vers ingekocht. Na ongeveer twee tot vier werkdagen wordt de bestelling dan verzonden.

Doelgroep
De doelgroep van Realdutchfood.com is voornamelijk: Nederlanders die in het buitenland zijn gaan wonen en graag hun vertrouwde Nederlandse producten in huis willen hebben. De prijs van de boodschappen hangt af van het gewicht van de bestelling. Bij een bestelling van twintig kilo betaal je € 6,75 verzendkosten, oplopend tot € 27 bij meer dan zestig kilo aan boodschappen.

Ervaring van M en W, toegevoegd op 14 november 2014

Leuke webshop, groeten uit Australie.

Ervaring van Wil, toegevoegd op 8 september 2014

Wat een leuke winkel, wij wonen in Oost Duitsland en hebben zojuist onze eerste bestelling geplaatst.

» Real Dutch Food Review

Mijn ervaring plaatsen