Rebel travel ervaringen en beoordelingen

Voor de echte avonturier is er rebeltravel.nl. Met deze website boek jij de avontuurlijkste ervaringen in 1 klik. Kies voor een autovakantie door Frankrijk of door Zwitserland. Of ga voor een ander ver land! Het is allemaal mogelijk bij rebeltravel.nl. Waarom kiezen voor rebeltravel.nl? De beoordelingen beantwoorden deze vraag voor je.

Mijn ervaring plaatsen

Over Rebel Travel

Op de website van rebeltravel.nl kunt u via een divers aanbod aan autorondreizen een reis boeken door Europa. U kunt dagelijks vertrekken. U kunt hotels boeken die sfeervol zijn ingericht en waarvan het personeel zeer gastvrij is.

Hotelvakantie
Een hotelvakantie kunt u boeken via Rebel Travel. U kunt de reis maken door middel van de auto of eventueel motor. Door te boeken via Rebel Travel zal u van een fijne vakantie genieten omdat de bestemmingen, in de hotels, vooraf zeer goed zijn bekeken. Dit wordt gedaan om het de vakantieganger zeker naar de zin te maken. De hotelvakanties van Rebel Travel zijn zo samengesteld dat er vanuit het geboekte hotel fantastische uitstapjes gemaakt kunnen worden. Wanneer u boekt doet u dat altijd voor minimaal 3 nachten waarbij een verlenging natuurlijk mogelijk is. U kunt op rebeltravel.nl ook een rondreis boeken waarbij u steeds weer een andere hotel bezoekt.

Autorondreizen
Bij Rebeltravel.nl kunt u een autorondreis boeken die uiteen kunnen lopen van gemoedelijke sfeervolle familiehotels tot zeer luxe strand- en landhuishotels. Er is voor iedereen dat wat men wenst. De combinatie van ontspanning, natuur, cultuur en vrijheid is dat wat op de eerste plaats staat bij Rebel Travel.

Ervaring van Reinout, toegevoegd op 5 juli 2014

Onze reis naar de Alpen was zeer geslaagd, Hotels en eten was bovenverwachting goed. Diverse uitstapjes gedaan en ook heerlijk van de natuur genoten.

Ervaring van Ton, toegevoegd op 23 juli 2013

Onze ervaringen zijn uitermate goed met rebeltravel. We hadden een noodgeval tijdens onze vakantie in Italie, Rebel heeft snel en adequaat gehandeld waardoor de schade niet verder opliep.

» Rebel Travel Review

Mijn ervaring plaatsen