Reclameland.nl ervaringen en reviews

Lees recensies en reviews over Reclameland. Bekijk of Reclameland een betrouwbaar bedrijf is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Reclameland

Bij Reclameland.nl kan je terecht voor al je drukwerk. Ze zijn er voor zowel zakelijke, als particuliere klanten. Bedrijven kunnen er bijvoorbeeld terecht voor hun briefpapier, visitekaartjes, notitieblokken of offertemappen. Als particulier kan je er onder andere foto‬ôs op canvas of dibond laten drukken, posters laten maken of kleding laten bedrukken.

Ze hebben meer dan vijftigduizend klanten verdeeld over Nederland, België en Engeland. Hun klanten zijn zeer tevreden. Op diverse sites krijgen ze van hun klanten een ontzettend hoge score: gemiddeld een 9,8.

Bij Reclameland.nl vind je alles onder één dak. Ze drukken al hun producten zelf in hun eigen drukkerij met Indigo digitale persen en Heidelberg offset persen. Hierdoor kan je bij hun rekenen op een constante hoge kwaliteit en een snelle levering. Bovendien maken ze gebruik van verzameldruk. Dit is het combineren van zoveel mogelijk verschillende opdrachten op één drukvel. Hierdoor besparen ze kosten, waardoor jij profiteert van scherpe prijzen.

teleurgesteld

Ervaring van Gerritsen, toegevoegd op 2 juni 2021

Voor de eerste kennismaking geen probleem. Netjes geleverd. Tweede keer een heel ander verhaal. Bij aankomst van het pakket, foto's gemaakt van beschadigde doos maar ook van gebutste foto-hoeken op forex. Direct de beelden doorgestuurd naar reclameland.nl maar werd niet geaccepteerd. Moest via 'online' met een aparte inlogcode. Heb twee maal gevraagd om mijn reclamatie door te sturen maar waarschijnlijk is dat allemaal te veel werk. Jammer, maar geen derde bestelling meer.

Dat doen we nog eens!

Ervaring van Hans Siebrecht, toegevoegd op 24 februari 2021

In deze coronatijd wilden we kennissen en mensen van de kerk, enz., blij maken met een persoonlijke kaart. Ik had een eigen ontwerp en voor de achterkant maakte ik gewoon een adreszijde van een ansichtkaart. Maar waar konden we er 100 van laten afdrukken voor een betaalbare prijs? Toen vond ik toevallig Reclameland. Met heel wat chat-hulp kreeg ik alles geupload. Twee dagen later hadden we 100 prachtige kaarten voor nog geen 23 ct per kaart! Schitterend! Dat doen we nog eens!

Leveren volgens afspraak

Ervaring van GREA, toegevoegd op 1 juni 2017

Ik schrijf bijna nooit recensies maar reclameland heeft mijn verwachtingen overtroffen. Supersnelle levering, prima en vriendelijke service! Voortaan doe ik al mijn drukwerk bij hun! Supertevreden klant.

Ervaring van Adnre, toegevoegd op 12 mei 2015

Al meerdere keren een bestelling geplaatst via Reclameland, alles komt altijd goed en je krijgt persoonlijk advies en tips voor verbeteringen.

Ervaring van D, toegevoegd op 24 februari 2015

Zeer snelle levertijden, had last minute nog wat drukwerk nodig voor een vakbeurs die last minute op de agenda kwam te staan. Reclameland was de enige partij die me op zo'n korte termijn uit de brand kon helpen.

Ervaring van Quer, toegevoegd op 1 september 2014

Site werkt gemakkelijke en het drukwerk is van uitstekende kwaliteit. Ook als je een vraag stelt wordt er snel gereageerd via mail.

» Reclameland Review

Mijn ervaring plaatsen