Recycle Michael ervaringen en beoordelingen

Je telefoon, tablet of laptop verkopen doe je bij recyclemichael.nl. Deze website neemt bepaalde merken en modellen aan en geeft je er geld voor terug. Dit kan oplopen tot wel 250 euro! Meer weten over recyclemichael.nl? Dit doe je door de ervaringen te lezen en beoordelingen in te zien.

Mijn ervaring plaatsen

Over Recycle Michael

Recyclemichael is een orderlijke website met een gebruiksvriendelijke interface die je ertoe in staat stelt om op 1-2-3 te verkopen wat jij wilt. Geen irritante omwegen, geen moeilijke compositie, gewoon merk en type van je toestel en je bent waar je moet zijn
De website belooft je goede voorwaarden zoals gratis levering, gratis retour als je van gedachten verandert en zelfs een terugkoopperiode van 12 maanden indien u uw toestel toch nog terug wilt aan dezelfde prijs dat u hem verkocht.
De service is vaak naar behoren, maar sommige klanten ondervonden toch hinder door te late uitbetaling, want de wachtperiode beslaat soms 2 weken in plaats van de beloofde 5 dagen. Hou hier zeker rekening mee.
Deze website is perfect voor u als u een elektronisch product hebt dat u kwijtwil aan een schappelijke prijs zonder dat u zich moet afvragen of de begunstigde waarmee u contacten hebt wel te bertrouwen is, want recyclemichael is te vertrouwen!

Ervaring van Cynthia, toegevoegd op 23 februari 2015

Goede deal weten te maken met dit bedrijf voor mijn oude iphone.

Ervaring van Jasper, toegevoegd op 18 augustus 2014

Super concept, mijn geld inmiddels binnen. in totaal heeft het ongeveer een week geduurd

» Recycle Michael Review

Mijn ervaring plaatsen