Refurbished.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Refurbished.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Refurbished.nl

Refurbished.nl is een webshop waar particuliere en zakelijke klanten A-kwaliteit refurbished elektronicaproducten kunnen kopen. Refurbished producten zijn producten die zijn nagekeken en indien nodig gereviseerd, bijvoorbeeld door het vervangen van onderdelen. De producten hebben het Certified R3BORN-keurmerk, waardoor je zeker weet dat je A-kwaliteit producten koopt met garantie en alleen 100% originele onderdelen. Refurbished producten dragen bij aan een duurzamere samenleving en zijn ook goed voor jouw portemonnee.

Het assortiment van refurbished.nl bestaat naast Apple producten (Iphones, Ipads en MacBooks) uit smartphones, tablets en laptops van andere merken zoals Samsung en HTC. Daarnaast kun je bij refurbished.nl ook handige accessoires bestellen zoals screenprotectors en opladers .

Refurbished.nl is een initiatief van R3BORN. R3BORN staat voor Create, Use en Recycle en wil met haar activiteiten en samen met jou bijdragen aan een duurzame samenleving. Een deel van haar opbrengst doneert R3BORN dan ook aan Stichting Triodos Foundation. Zij realiseren verschillende projecten die de samenleving mooier en duurzamer maken.

» Refurbished.nl review

Mijn ervaring plaatsen