Refurbished.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Refurbished.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Refurbished.nl

Refurbished.nl is een webshop waar particuliere en zakelijke klanten A-kwaliteit refurbished elektronicaproducten kunnen kopen. Refurbished producten zijn producten die zijn nagekeken en indien nodig gereviseerd, bijvoorbeeld door het vervangen van onderdelen. De producten hebben het Certified R3BORN-keurmerk, waardoor je zeker weet dat je A-kwaliteit producten koopt met garantie en alleen 100% originele onderdelen. Refurbished producten dragen bij aan een duurzamere samenleving en zijn ook goed voor jouw portemonnee.

Het assortiment van refurbished.nl bestaat naast Apple producten (Iphones, Ipads en MacBooks) uit smartphones, tablets en laptops van andere merken zoals Samsung en HTC. Daarnaast kun je bij refurbished.nl ook handige accessoires bestellen zoals screenprotectors en opladers .

Refurbished.nl is een initiatief van R3BORN. R3BORN staat voor Create, Use en Recycle en wil met haar activiteiten en samen met jou bijdragen aan een duurzame samenleving. Een deel van haar opbrengst doneert R3BORN dan ook aan Stichting Triodos Foundation. Zij realiseren verschillende projecten die de samenleving mooier en duurzamer maken.

Ervaring van Smets, toegevoegd op 4 juni 2016

Goede winkel die je klacht serieus neem en direct actie onderneemt. Na 1 week een "nieuw" toestel in huis.

Ervaring van Danou, toegevoegd op 12 mei 2016

Super winkel, iphone lijkt als nieuw, maar veel goedkoper dan een nieuwe. levering was snel, alles zit in de officiele verpakking.

» Refurbished.nl review

Mijn ervaring plaatsen