Refurbishediphonekopen.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Refurbishediphonekopen.nl en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Refurbished iphone kopen

Op de site refurbishediphonekopen.nl kan men een refurbished iPhone kopen. Dit zijn Iphones die al eens zijn gebruikt. Alle onderdelen van de Iphones zijn vervangen zoals een nieuwe behuizing, display, batterij en knoppen. Deze Iphones worden geleverd met nieuwe accessoires en in een nieuwe verpakking. De Iphones zelf zijn gekeurd onder streng toezicht om een zo goede mogelijke kwaliteit te leveren. Men krijgt bij aankoop van een refurbished Iphone direct 12 maanden garantie op de Iphone zelf of onderdelen ervan. Er is ook een omruilgarantie voorzien dat de Iphone een defect heeft dat niet binnen gebruikersschade valt.
Op de homepagina vindt men verschillende reviews van tevreden klanten. Alle Iphones worden gratis geleverd en kunnen binnen de 14 dagen retour worden gestuurd. De betaling kan gebeuren via iDeal, overboeking of mister Cash.
Indien men besteld voor 22u dan krijgt men de Iphone 2 dagen na bestelling in de bus. Men ontvangt ook steeds een bevestiging van verwerking en van wanneer de Iphone wordt geleverd.

Zoals het hoort!

Ervaring van Johan van Beek, toegevoegd op 10 september 2015

iPhone 5s gekocht, netjes volgende dag geleverd en niet te onderscheiden van eentje uit de winkel voor mij een mooie uitkomst. Dank je wl

Prettige klantenservice

Ervaring van Tino Janssen, toegevoegd op 4 augustus 2015

Aanbod overzichtelijk en na een beetje met de vriendelijk vrouw (meid) van de klantenservice ben ik prima geadviseerd. Goede prijs en 2 dagen gelevert,

» Refurbishediphonekopen Review

Mijn ervaring plaatsen