Relik ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Relik en van hooft reisbureau en lees of dit bedrijf veilig en betrouwbaar is. (ANVR & SGR)

Mijn ervaring plaatsen

Over Relik

Ben je op zoek naar een vakantie die echt bij je past? Neem eens een kijkje in het online reisbureau van Relik & Van Hooft! Dit reisbureau is een zelfstandig bureau die niet afhankelijk is van reisorganisaties en touroperators. Zo weet je zeker dat het advies dat je krijgt altijd objectief en onafhankelijk is. De medewerkers van dit reisbureau zetten zich in voor jou als klant en hebben gezamenlijk meer dan 280 jaar reiservaring. Tevens heeft iedere medewerker een eigen gebied waarvoor ze werkzaam zijn, zodat je zeker weet dat je geholpen wordt door iemand die daadwerkelijk verstand van zaken heeft.
Wanneer je niet precies weet wat je wel of niet wilt kun je altijd even contact opnemen met één van de medewerkers of langsgaan bij het reisbureau in Breda. Wil je op zonvakantie of toch liever op wintersport? Op relik.nl ziet u meteen wat er allemaal mogelijk is. Maak van je vakantie een vakantie die bij je past!

Ervaring van D, toegevoegd op 11 januari 2016

Boek al jaren onze vakanties bij Relik & van Hooft, altijd persoonlijke aandacht en als er iets gebeurt tijdens de vakantie of je hebt een klacht dan wordt er echt werk van gemaakt.

super reisbureau

Ervaring van Laura, toegevoegd op 4 september 2015

Uitgebreid geholpen bij het kiezen van onze huwelijksreis, ze zijn niet opdringerig en oprecht geïnteresseerd in je wensen.

Ervaring van Irma, toegevoegd op 16 januari 2015

Goed reisbureau in Breda, beter dan d-reizen.

» Relik review

Mijn ervaring plaatsen