Rentalcars.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Rentalcars.com en lees of dit bedrijf veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Rentalcars.com

Huur bij 's werelds grootste online autoverhuurservice je (vakantie)auto. Rentalcars.com werkt wereldwijd samen met meer dan 783 bedrijven en is actief in 169 landen. Samen met Rentalcars.com vind je de juiste auto op de juiste plaats voor de juiste prijs.

Bekende merken en een uitgebreide keuze

Met services in ruim 40 talen is Rentalcars.com de grootste online autoverhuurservice. Je boekt auto's van gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen zoals Thrifty, Alamo, Dollar Rent a Car, Europcar, Hertz en Avis. De prijzen zijn aantrekkelijk en je hebt keuze uit auto's in de zowel compacte klasse als ook luxe auto's, minibusjes en automatisch geschakelde modellen. Rentalcars.com heeft een meertalig call centrum dat 7 dagen per week geopend is voor vragen en om je te helpen om de meest gunstige tarieven te vinden. Uiteraard reserveer je je huurauto snel online en ontvang je een bevestiging per e-mail. Zorg voor een geldige credit- of debitcard en je kunt direct na aankomst op je bestemming je huurauto ophalen.

Ervaring van M, toegevoegd op 27 oktober 2017

Ervaring van Grieser, toegevoegd op 26 juli 2017

Klantenservice

Ervaring van Evert, toegevoegd op 5 juli 2017

Via de site van rentalcars een auto gehuurd in Split. Had gehuurd inclusief volledige bescherming. Lokale verhuurder had een verhaal dat het beter was om toch nog een extra volledige bescherming te nemen. Hierdoor zou er geen borg worden gereserveerd worden op mijn creditcard. Heb dit via email gemeld aan rentalcars en deze heeft de extra verzekering netjes teruggeboekt op mijn rekening. Dus mijn ervaring met dit bedrijf is goed.

volle tank betalen

Ervaring van S DE BRUIN, toegevoegd op 1 maart 2017

Vakantie Malta: wij kregen de [prima] auto met een volle tank, kosten: 87,32!!! en moesten hem terugbrengen met een lege tank. Als je weet hoe groot Malta is, dan lukt dit ├ęcht niet in 2 of 3 dagen. Best veel gereden, maar de tank was nog niet half leeg! Dit is echt bedrog!

Zo perfect!

Ervaring van RvO, toegevoegd op 2 juli 2016

Vorig jaar (10-2015) voor het eerst een boeking gedaan bij RENTALCARS voor een huurauto met volledige bescherming via luchthaven Bergamo voor onze vakantie in juni 2016. Afgelopen week de auto opgehaald op Bergamo AirPort. Tarief/klasse waarvoor ik geboekt had klopte precies; op papier een Renault Clio geboekt en deze auto ook gekregen! Is wel eens anders geweest, had in vorig jaar bij Avis/Budget in Nederland (geen RENTALCARS) hetzelfde type geboekt en kreeg een FIAT PANDA, lekker als je met 4 personen incl. bagage in deze auto moet. Praten, praten, maar geen resultaat en door fors bij te betalen konden we onze auto rijden welke we eigenlijk hadden geboekt. Natuurlijk boeking geannuleerd en naar een ander gegaan. Avis/Budget heeft toen ten onrechte een bedrag van "no show" van onze rekening gehaald op een datum dat we daar nooit geweest zijn!!! FRAUDE!! Contract wat ik in Nederland had afgesloten had geen waarde in Italie! Avis/Budget een aangetekende brief gezonden, maar nooit antwoord op gekregen!!! Waardeloze organisatie waar je zeker niet je auto moet huren! Om terug te komen op mijn boeking bij RENTALCARS ; perfecte en nieuwe auto waar we met plezier in hebben gereden. Bij afhalen loopt er iemand met je een rondje om de auto om de schade aan de auto op te nemen. Bij terugkomst opnieuw, helaas zat er schade (buiten onze schuld) aan de auto en werd er een bedrag in rekening gebracht. RENTALCARS een mailtje gestuurd en met 1,5 week stond het ingehouden bedrag weer op onze rekening! Gewoon perfect! Volgende keer zeker weten weer RENTALCARS !

Ervaring van Leonie, toegevoegd op 11 mei 2016

Onze huurauto op Ibiza was bijna als nieuw, stond 97 km op de teller, een aanrader dus dit bedrijf.

Ervaring van Wim, toegevoegd op 11 januari 2016

Ben meerdere sites afgegaan en rental cars kwam als goedkoopste uit de bus, makkelijk vergelijken op deze manier. Zin in onze aankomende vakantie.

» Rentalcars.com review

Mijn ervaring plaatsen