Replacedirect ervaringen en beoordelingen

Verschillende soorten accu's voor boormachines, laptops en telefoons kun je samen met nog veel meer producten voor op kantoor en je apparaten vinden in de webwinkel replacedirect.nl. De ervaringen die andere personen gehad hebben met de producten en de webwinkel replacedirect.nl kun je lezen in reviews en beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Replacedirect

Replacedirect.nl is een webwinkel voor onderdelen van elektronica producten. Als deze kapot zijn of als er iets vervangen moet worden, kunnen klanten onderdelen voor de producten kopen of deze laten repareren door replacedirect.nl. Ook heeft de site een kenniscentrum met informatie over het reparatie.

Aanbod
ReplaceDirect heeft onderdelen voor bijvoorbeeld tablets, laptops, telefoons of computers. Accu's, adapters, accessoires, inkt, kabels en lampen zitten ook in het assortiment. Daarnaast heeft de webwinkel een reparatieservice, waarbij de klant laat weten wat er mis is met het apparaat. Vervolgens kan deze het apparaat opsturen naar de reparatie. Na onderzoek wordt er een prijsopgave gemaakt.

Bestellen
De klant betaalt geen bezorgkosten als deze betaalt via iDEAL, PayPal, bankoverschrijving, creditkaart of op rekening. Voor een betaling via acceptgiro zijn er wel verzendkosten en betaalt de klant 1,50 met daarbij de verzendkosten. Als een klant voor 23.00u besteld, belooft ReplaceDirect dat de bestelling de volgende dag binnen komt. Klanten hebben 30 dagen bedenktijd voor alle producten.

» Replacedirect Review

Mijn ervaring plaatsen

Replacedirect ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews