Resnap.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Resnap.com en lees of dit bedrijf veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Resnap.com


Resnap.com is een website waar je eenvoudig een persoonlijk fotoboek kunt laten maken. Het maken van een online fotoboek gaat in 5 stappen: Eerst importeer je foto's die je in je fotoboek wilt hebben, daarna zoekt resnap.com automatisch de foto's met de beste kwaliteit eruit om in het fotoboek te plaatsen. Natuurlijk kun je je fotoboek zelf ook nog personaliseren voordat je hem besteld. Daarmee creëer je dus een uniek fotoboek als aandenken. Het unieke aan resnap.com is dat het bedrijf software heeft ontwikkeld waarmee de beste foto's geselecteerd kunnen worden. De software filtert foto's met een mindere kwaliteit en dubbele foto's automatisch, zodat alleen de beste foto's terugkomen in het fotoboek. Verder kan de software analyseren welke foto's bij elkaar horen en zo het beste fotoboek samenstellen zonder dat je zelf wat hoeft te doen. De service van resnap.com zorgt er dus voor dat je zelf veel minder werk hebt aan het maken van een fotoboek.

Was goed,nu verandering

Ervaring van jan timmer, toegevoegd op 15 juli 2018

Ik heb 56 mooie fotoboeken besteld en het is prachtig geworden,alleen nu is het Systeem veranderd!nu ook goed,alleen betalingsprobleem is nu een echt probleem geworden.kom er niet door.wat het is weet ik niet,in verleden was het stukken makkelijker.heb regelmatig over gechat tot nou toe geen antwoord.verder was de ervaring goed,nu minder!

Fletse afdruk

Ervaring van Nelly Cremers, toegevoegd op 23 maart 2017

Fotoboek maken gaat prima. Het resultaat valt wat tegen omdat de kleuren te flets zijn afgedrukt. Helaas is er geen mogelijkheid om aan te geven of je de afdruk op glanspapier wilt hebben. Glans geeft n.l. meer contrast en sprankeling aan de kleuren.

Te fletse foto's

Ervaring van Ivon, toegevoegd op 28 januari 2017

Re foto's zijn jammergenoeg echt te flets tov de ingescande foto's. Programma niet helemaal gebruikersvriendelijk.

Perfecte ervaring, schitterend fotoboek!

Ervaring van Jos van Pelt, toegevoegd op 27 december 2016

Hulde voor ReSnap. Eindelijk een gemakkelijke oplossing voor het maken van mijn fotoboek. Kwaliteit is schitterend. Ik was nog nooit zo snel klaar met het maken van mijn fotoboek. Ik raad het iedereen aan!

Ervaring van Frederique, toegevoegd op 13 juli 2016

Prachtig fotoboek laten maken, wij zijn heel blij met het eindresultaat.

» Resnap.com review

Mijn ervaring plaatsen