Rexbo.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Rexbo.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Rexbo.nl

Rexbo.nl
Rexbo.nl is een website waarbij je auto-onderdelen kunt bestellen. Het assortiment dat men heeft is zeer groot en men heeft een kwaliteitsgarantie en eerlijke prijzen. De beoordelingen van klanten zijn zeer goed.

Winkelen
Je kan rustig op de website winkelen en die producten bestellen die graag wilt ontvangen. Je wordt op de website zeer goed door de webshop geleid. Wanneer je eenmaal je product in de winkelwagen hebt geplaatst kun je het af gaan rekenen. Je kan via verschillende manieren betalen. Je kan betalen met je creditcard, iDeal, PayPal of door een vooruitbetaling. Nadat je hebt betaald word je keurig op de hoogte gehouden waar het bestelde product zich bevindt.

Verzending
De levering van de producten gaat snel. De producten worden afgeleverd door DHL of DPD. Meestal heeft u de bestelde en betaalde producten de andere dag al in huis.

Retourzendingen
Het kan zijn dat het bestelde product niet dat biedt wat je ervan verwacht. Dan kan je het binnen 14 dagen terugsturen. Men zal binnen een korte termijn het betaalde bedrag crediteren.

Ervaring van Mink, toegevoegd op 13 juli 2016

Twee keer besteld bij Rexbo, allebei de keren snel in huis, juiste onderdelen tegen goede prijs.

» Rexbo.nl review

Mijn ervaring plaatsen