Rijwielcashencarry.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over rijwiel cash en carry en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Rijwielcashencarry.nl

Rijwiel Cash & Carry is een webshop voor alles omtrent fietsen. Je kunt hier niet alleen terecht voor fietsen, maar ook voor accessoires, losse onderdelen en fietskleding. Daarnaast is het mogelijk om via de site een reparatie of onderhoudsbeurt in te plannen bij Bovag.

Bovenaan de website is een zoekbalk waar je duidelijk kunt aangeven waar je naar op zoek bent. Per productcategorie kan gekozen worden voor een specifiek product. Op het gebied van fietsen biedt de website onder andere kinderfietsen, racefietsen, elektrische fietsen en vouwfietsen aan. Bij accessoires kun je denken aan producten als fietshelmen, snelbinders en verlichting. Naast nieuwe fietsen heeft de webshop ook tweedehands fietsen beschikbaar.

Rijwiel Cash & Carry levert bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen af, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij de winkel in Eindhoven op te halen. Betalen kan via iDEAL of een overboeking, en wanneer je je bestelling ophaalt bij de winkel kun je ook pinnen of contant betalen.

Ervaring van Robbert Jan, toegevoegd op 7 oktober 2015

Super winkel, lage prijzen snelle levering, na 3 dagen al mijn fiets in huis.

Ervaring van M, toegevoegd op 2 juli 2015

Giant fiets 150 euro goedkoper dan bij de fietsenwinkel waar ik langs ben geweest. Heel goed dit.

» Rijwielcashencarry.nl review

Mijn ervaring plaatsen