Riksjakids ervaringen en beoordelingen

Ben jij een echte avonturier en denk je dat je niet meer kunt reizen nu je kinderen hebt? Dit heb je dan verkeerd gedacht. Beleef avontuurlijke reis ervaringen over de hele wereld met riksjakids.nl. India, Nepal, Amerika... het maakt niet uit welke bestemming je kiest. Beoordelingen inzien voordat je jouw droomreis boekt? Kijk hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Riksjakids

Riksjakids.nl is onderdeel van Riksja travel dat opgericht werd in 2000. Wereldwijd bieden zij vakantiebestemmingen aan die aangepast zijn aan het reizen met kinderen en dit selecteren ze vanuit eigen ervaringen. De gedachte is dat reizen ook voor kinderen een unieke en aangename belevenis moet zijn en daar houden ze bij het selecteren van de bestemmingen en de faciliteiten rekening mee, alsook met de bezienswaardigheden en ontspanningsmogelijkheden ter plaatse. De reizen worden individueel aangeboden waardoor er zeer persoonlijk naar de wensen van de klant kan gewerkt worden. Je reist met je eigen wagen, per vliegtuig, per trein of per minibus en logeert in kleinschalige hotels of cottages. Vrijheid van de reiziger staat voorop dus je krijgt geen overvol programma dat je dient af te werken, je kan er als reiziger zelf voor kiezen hoe je je reis invult. Op de site vind je alle bestemmingen met uitleg over het land en de regio, opgesteld door eigen medewerkers met kennis van de regio. Je kan op de site ook nalezen wat de ervaringen van andere reizigers zijn. Contact opnemen kan telefonisch of via e-mail.

Ervaring van Leon de Vries, toegevoegd op 18 oktober 2014

Onze reis geboekt bij Thailandkids, het programma dat ze hadden samengesteld was perfect afgestemd op onze 4 kinderen. De ene dag avontuur en veel doen andere dag uitrusten bij zwembad of strand. De mensen in Thailand waren heel erg leuk voor de kinderen, bij elk hotel hadden ze wel een verrassing bedacht.

Ervaring van Thom en Sabine, toegevoegd op 7 september 2014

Alles was tot in de puntjes geregeld, van het ophalen vanaf het vliegveld tot het wegbrengen. Hotels waren tiptop in orde, reisschema was uitgebreid en veel afwisseling voor de kids. Wij dachten altijd dat een rondreis een hoop gedoe zou zijn met kleine kinderen maar het is ons uitstekend bevallen mede dankzij Riksja

» Riksjakids Review

Mijn ervaring plaatsen